Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Manchester United bereikt akkoord over som van 32,5 miljoen'

Laatste update:

Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke bevestigde woensdagochtend in BILD dat de 27-jarige aanvallende middenvelder zijn verbintenis niet wil verlengen. Zaakwaarnemer Mino Raiola zei eerder al dat United 'een unieke kans' voor zijn cliënt zou zijn en dat de international van Armenië graag naar Old Trafford wil vertrekken.

Ondanks dat Mkhitaryan in de zomer van 2017 transfervrij de deur uit kan lopen, hanteert Dortmund volgens Kicker toch nog een vraagprijs van veertig miljoen. Naast Man United zouden ook Arsenal, Juventus en Chelsea belangstelling hebben.

Update 22 juni 10.09 uur - 'Manchester United verhoogt bod naar 36,5 miljoen euro'
Manchester United is serieus in de markt voor Henrikh Mkhitaryan. Het eerste bod van de Engelsen kwam niet eens in de buurt van de vraagprijs van Borussia Dortmund, maar volgens de Daily Mirror heeft United zijn bod verhoogd tot 36,5 miljoen euro plus bonussen. Borussia Dortmund wil veertig miljoen euro hebben, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nu zo klein, dat een transfer een serieuze mogelijkheid lijkt te zijn. Mkhitaryan wil zelf in ieder geval graag overstappen.

Update 26 juni 09.20 uur - 'Manchester United bereikt akkoord over som van 32,5 miljoen'
Manchester United en Borussia Dortmund hebben een akkoord bereikt over een transfersom van 32,5 miljoen euro voor Henrikh Mkhitaryan, zo meldt Sky Sports. De aanvallende middenvelder uit Armenië is ook al persoonlijk rond met de club van manager José Mourinho en wordt waarschijnlijk later deze week gekeurd. Dat laatste geldt ook voor Zlatan Ibrahimovic.

Denk jij dat Henrikh Mkhitaryan volgend seizoen in Engeland speelt?

Meer nieuws

NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
0
Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: 'Hij is zichzelf niet'
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
PSV brengt openingsbod uit op man van 3 goals en 5 assists in de Eredivisie
31
Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren
36
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties