Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Manchester United laat Zaha op huurbasis naar oude club gaan

Laatste update:

Hoewel officiële berichtgeving vanuit Manchester United of Crystal Palace nog op zich laat wachten, heeft Zaha zelf het grote nieuws al verklapt. "Ik ben terug", schreef Zaha op Twitter, begeleidt door een foto van Crystal Palace. Opmerkelijk genoeg werd de tweet niet lang na plaatsing weer verwijderd door Zaha, wat mogelijk duidt op een kink in de kabel.

Er werd bij Manchester United veel verwacht van Zaha, maar de voormalig jeugdinternational heeft het niet waar kunnen maken op Old Trafford. Onder David Moyes kwam hij ook al niet aan de bak; het voorbije halfjaar speelde hij op huurbasis bij Cardiff City.

Update 28 augustus 20.33 uur - Manchester United laat Zaha op huurbasis naar oude club gaan
Manchester United heeft officieel laten weten dat Wilfried Zaha op huurbasis terugkeert bij zijn ex-club Crystal Palace. Eerder op de dag tweette 21-jarige aanvaller zelf al Ik ben terug met daarbij een foto van Crystal Palace. Kort daarop verwijderde hij dat bericht echter weer. Het heeft niet lang geduurd voordat United het nieuws alsnog wereldkundig heeft gemaakt. Zaha, die in januari 2013 nog voor een maximumbedrag van achttien miljoen euro (inclusief bonussen) werd gekocht, speelt tot het eind van het seizoen weer in Londen.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
20
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
29
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties