Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Manchester United verhoogt bod op back naar 37 miljoen euro'

Laatste update:

United is na de laatste competitiewedstrijd direct begonnen met de voorbereidingen voor het volgende voetbaljaar en heeft een bod uitgebracht op Luke Shaw, zo meldt Sky Sports. Dit gebeurde kort na het duel tussen United en Southampton in het St. Mary's Stadium. Volgens het medium hebben the Mancunians liefst 33 miljoen euro geboden op de linksback, die nog altijd pas achttien jaar oud is. Hij wordt al geruime tijd met United in verband gebracht en de topclub is inmiddels overgegaan tot actie. Southampton heeft het voorstel in beraad genomen.

Shaw heeft een uitstekend seizoen achter de rug en de kans is groot dat hij volgende maand met de Engelse ploeg mee zal gaan naar het WK in Brazilië. De linksback is ook in beeld bij Chelsea, maar United is de eerste club die een bod heeft uitgebracht: ondanks het feit dat het nog helemaal niet duidelijk is wie er volgend seizoen hoofdtrainer zal zijn. Shaw heeft bij Southampton nog een vierjarig contract en dus moet er behoorlijk wat betaald worden.

De komst van de enkelvoudig Engels international zou slecht nieuws zijn voor Alexander Büttner, die er nu twee jaar bij United heeft opzitten en ook op de linksbackpositie speelt. Het is nog niet bekend wat er met Patrice Evra gaat gebeuren: de Fransman heeft nog een contract voor een seizoen, maar wordt in verband gebracht met een transfer naar Internazionale. Die club verzekerde zich al van de komst van Nemanja Vidic, die transfervrij overkomt van United.

Update 12 mei 23.40 uur - Britse media worden het niet eens over 'miljoenentransfer Shaw'
Volgens the Guardian zal Manchester United dieper in de buidel moeten tasten om Luke Shaw bij Southampton los te weken. De Engelse kwaliteitskrant verzekert maandagavond dat the Saints een hoger bedrag willen zien en dat het eerste bod is afgeslagen. De Daily Mail meldt in haar dinsdageditie echter dat het bestuur van Southampton wel degelijk overstag is gegaan. Volgens de scribent van het dagblad zal de overgang van Shaw naar Old Trafford nog voor de start van het WK worden afgerond.

Update 14 mei 22.45 uur - 'Manchester United verhoogt bod op back naar 37 miljoen euro'
Manchester United lijkt Luke Shaw nog niet binnen te hebben. The Guardian meldde eerder deze week al dat het bod van 33 miljoen euro was afgewezen door Southampton en blijft ondanks de berichtgeving van de Daily Mail bij die woorden. De krant schrijft nu dat United bereid is om het bod te verhogen naar bijna 37 miljoen. Dit bod zal worden uitgebracht als Louis van Gaal definitief is voorgesteld als nieuwe hoofdtrainer. Dat gebeurt mogelijk donderdag al.

Luke Shaw is 33 miljoen euro waard

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties