Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Manolev kan transfer naar VfB Stuttgart definitief vergeten

Laatste update:

De 27-jarige Hoogland hoopt in Stuttgart meer speelminuten te maken dan dat hij in Gelsenkirchen deed. Vorig seizoen deed de rechtsback slechts in drie competitiewedstrijden mee, maar desondanks wilde Stuttgart hem graag hebben. De nummer zes van het afgelopen seizoen in de Bundesliga zou volgens de Duitse media kiezen uit Hoogland, Manolev en Sascha Riether van 1. FC Köln en heeft voor eerstgenoemde gekozen.

Manolev, die ongeveer anderhalf miljoen euro moet gaan kosten, zal teleurgesteld reageren op het nieuws. De verdediger noemde de Bundesliga vorige week 'een prachtige competitie' en een 'mooie nieuwe uitdaging', maar de kans dat hij volgend seizoen in Duitsland voetbalt is dus niet erg groot. Vanuit Rusland zou er interesse zijn van Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan.

Update 1 juli 12:07 uur - Manolev kan transfer naar VfB Stuttgart definitief vergeten
Stanislav Manolev zet zijn carrière in ieder geval niet voort bij VfB Stuttgart. De nummer zes van het voorbije seizoen in de Bundesliga heeft aan technisch directeur Marcel Brands van PSV laten weten dat het bedankt voor Manolev. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Bulgaar staat nog wel in de belangstelling van andere clubs; naar verluidt hebben Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan uit Rusland interesse. Manolev zelf noemde een eventuele transfer naar Duitsland zelf nog 'een mooie nieuwe uitdaging'.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties