Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Maradona reageert op racisme-beschuldigingen: 'Kom op jongens'

Laatste update:

BBC-journaliste Jacqui Oatley zat vlakbij Maradona en beschrijft op Twitter hoe de oud-aanvaller zijn ogen tot spleetjes trok als reactie op geroep van de Zuid-Koreanen: "Maradona is nu niet zo cool meer. Een aantal Zuid-Koreaanse fans riep 'Diego' en hij reageerde met een lach, een kus en gezwaai. Daarna maakte hij spleetogen bij zichzelf met een werkelijk racistisch gebaar. Iedereen die het zag is verbijsterd."

Oatley krijgt bijval van collega Seema Jaswal, die eveneens in de buurt was: "Ik zit naast Jacqui en ik heb Maradona's gebaar gezien. Hij zou beter moeten weten. De jongens die hem aan het filmen waren, waren zo blij dat ze hem op de foto kregen en dan reageert hij zo. Enorm teleurstellend", reageert de presentatrice van de BBC via hetzelfde social medium.

Update 17 juni 18.30 uur - Maradona reageert op racisme-beschuldigingen: 'Kom op jongens'
Diego Maradona heeft zondag gereageerd op de berichten dat hij tijdens het duel tussen Argentinië en IJsland racistische gebaren heeft gemaakt tegen twee Zuid-Koreaanse fans. Volgens de voormalige aanvaller is er sprake van een storm in een glas water: "Ik begrijp beter dan wie dan ook dat mensen tijdens een WK overal op zoek zijn naar nieuws. Ik zag een Aziatische jongen in een shirt van Argentinië zitten en ik probeerde hem, van een afstand, te vertellen hoe mooi ik het vond dat zelfs Aziaten voor ons juichen. En dat is alles, kom op jongens", laat hij weten via een verklaring op zijn Facebook-pagina.

Meer nieuws

Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
2
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
15
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
49
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
8
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
12
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties