Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Markelo vervangt geblesseerde Dilrosun bij Jong Oranje

Laatste update:

De negentienjarige Gakpo kwam in de afgelopen vijf competitiewedstrijden van PSV in actie en scoorde begin vorige maand tijdens de 5-0 zege op Fortuna Sittard. Het was zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. De buitenspeler is niet de enige debutant in de groep van Van de Looi, want ook Mitchell van Bergen van sc Heerenveen en Calvin Stengs van AZ zitten er voor het eerst bij.

Bovendien heeft Van de Looi twee spelers geselecteerd met A-interlands achter hun naam: Javairô Dilrosun (Hertha BSC) en Justin Kluivert (AS Roma). Tahith Chong, die zaterdag zijn Premier League-debuut maakte voor Manchester United, is opnieuw opgenomen. Ook de in het buitenland spelende Rick van Drongelen (Hamburger SV) en Justin Hoogma (St. Pauli) staan op de lijst.

Er is nog geen plek voor de zeventienjarige Mohamed Ihattaren, die werd bewierookt na zijn optreden tegen Excelsior van zaterdagavond. Hij stond voor het eerst in de basis bij PSV en deed 75 minuten mee, na vijf opeenvolgende invalbeurten. Omdat het een voorlopige selectie betreft, kan hij nog worden opgeroepen. Oranje vertrekt op 18 maart naar Spanje, waar het oefenduels met de Verenigde Staten (24 maart) en Egypte (26 maart) afwerkt.

De volledige voorselectie:

Doel: Thijmen Nijhuis, Maarten Paes (beiden FC Utrecht), Jan Hoekstra (FC Groningen).

Verdediging: Danilho Doekhi (Vitesse), Rick van Drongelen (Hamburger SV), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam), Justin Hoogma (St. Pauli), Tyrell Malacia (Feyenoord), Nathangelo Markelo (Everton), Armando Obispo (PSV), Shaquille Pinas, Giovanni Troupée (beiden ADO Den Haag), Per Schuurs (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen).

Middenveld: Tahith Chong (Manchester United), Ferdi Kadioglu (Fenerbahce), Teun Koopmeiners (AZ), Dani de Wit (Ajax).

Aanval: Mitchell van Bergen (sc Heerenveen), Nathangelo Markelo (Everton), Cody Gakpo, Donyell Malen (beiden PSV), Jay-Roy Grot (VVV-Venlo), Abdoulrahmane Harroui (Sparta Rotterdam), Justin Kluivert (AS Roma), Kaj Sierhuis (FC Groningen), Calvin Stengs (AZ).

Update 12 maart 20.28 uur - Afmelding voor Van de Looi voorafgaand aan trainingskamp
Bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje kan deze maand tijdens het trainingskamp in Spanje niet beschikken over Giovanni Troupée. De verdediger van ADO Den Haag maakte deel uit van de voorselectie, maar heeft zich volgens het Algemeen Dagblad moeten afmelden met een hamstringblessure. Troupée hield de kwetsuur over aan de wedstrijd tussen ADO en sc Heerenveen (2-3) van zaterdag. Oranje vertrekt op 18 maart naar Spanje, waar het oefenduels met de Verenigde Staten (24 maart) en Egypte (26 maart) afwerkt.

Update 18 maart 15.42 uur - Markelo vervangt geblesseerde Dilrosun bij Jong Oranje
Javairô Dilrosun moet de oefenwedstrijden die Jong Oranje de komende dagen tegen de leeftijdsgenoten van de Verenigde Staten en Egypte speelt aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller heeft een hamstringblessure opgelopen en zal daarom bij zijn club Hertha BSC blijven. De KNVB laat via de officiële kanalen weten dat hij vervangen wordt door Nathangelo Markelo van Everton. Voor de twintigjarige aanvaller is het de tweede keer dat hij deel uitmaakt van de selectie.

Had Mohammed Ihattaren een oproep verdiend voor Jong Oranje?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties