Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Marseille betaalt vijf miljoen euro voor transfer Batshuayi

Laatste update:

Standard heeft een deurwaarder op de Franse topclub afgestuurd en die heeft de bewuste actie gepleegd. Er wordt bovendien een klacht ingediend bij de wereldvoetbalbond (FIFA), in de hoop dat die Olympique Marseille op de vingers zal tikken. De Ligue 1-club kwam met Standard een transfersom van zo'n zeven miljoen euro overeen, maar kon niet meteen het verschuldigde bedrag betalen. Naar nu blijkt kan dat een jaar na dato dus nog niet.

Philippe Pérez van Olympique zegt op de clubwebsite dat er sprake moet zijn van miscommunicatie. Volgens de algemeen directeur is alles gewoon in orde. "Met de top van Standard zijn we een schema voor de betalingen overeengekomen. En wij respecteren dit nauwgezet. Wij hebben de helft van de verschuldigde som in de loop van de maand augustus overgemaakt. De tweede helft zal, zoals voorzien, overgemaakt worden in september."

Update 27 augustus 23.50 uur - Marseille betaalt vijf miljoen euro voor transfer Batshuayi
Olympique Marseille heeft vijf miljoen euro op de bankrekening van Standard Luik gestort. De Fransen namen Michy Batshuayi voor zeven miljoen over, maar konden het transferbedrag niet in één keer uitbetalen. Standard was van mening dat l'OM begin augustus al de resterende vijf miljoen had moeten betalen, maar heeft het verschuldigde bedrag nu dus alsnog ontvangen, zo meldt De Standaard.

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
22
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties