Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Marseille bevestigt terugkeer Payet: contract voor 4,5 jaar

Laatste update:

Payet tekent een contract tot de zomer van 2021 in Marseille. Naar verluidt ziet de aanvaller een bruto jaarloon van zeven miljoen euro tegemoet. Payet was zondag al afgereisd naar het zuiden van Frankrijk voor de medische keuring, al is het onduidelijk of hij die al heeft doorlopen. Een persoonlijk akkoord had Payet eerder al bereikt, want de international van Frankrijk had nadrukkelijk zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Olympique Marseille.

Het gezin van de 29-jarige creatieveling was naar verluidt ongelukkig in Londen. Payet vroeg vervolgens om een transfer, maar West Ham United wilde daar niet zomaar aan meewerken. Payet weigerde daarna nog in actie te komen voor zijn club en trainde tijdens de onderhandelingen mee met het beloftenteam. Een eerste bod van Olympique Marseille bleek ontoereikend, maar na het bod van 29,3 miljoen euro is West Ham United toch overstag gegaan.

De sterspeler van het EK 2016 speelde tussen 2013 en 2015 al voor Olympique Marseille. Hij kwam destijds tot 72 competitieduels en 15 doelpunten. West Ham United nam Payet in de zomer van 2015 over voor vijftien miljoen euro en legde hem in februari 2016 nog vast tot medio 2021. In dienst van de Londenaren noteerde Payet 48 competitiewedstrijden, waarin hij 11 keer tot scoren kwam.

Update maandag 30 januari 2017 7.40 uur - Olympique Marseille bevestigt terugkeer Payet, contract voor 4,5 jaar
Dimitri Payet heeft zondagavond zijn handtekening gezet onder een contract voor 4,5 jaar bij Olympique Marseille. De Franse topclub neemt de Frans international over van West Ham United. Van 2013 tot 2015 speelde Payet al voor Marseille. Hij kwam toen totaal tot 93 wedstrijden en zestien doelpunten in alle competities.

DONE DEAL! Dimitri Payet is definitief terug bij Olympique Marseille. Zondagavond zette hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. #marseill #payet #whu #hammers #transfer

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on

Maakt Dimitri Payet de juiste keuze?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
15
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties