Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Martial slaat terug: 'Sorry, maar mijn familie komt op de eerste plaats'

Laatste update:

Als het aan de manager van Manchester United had gelegen, was Martial nog teruggekeerd naar de Verenigde Staten om de oefentrip af te maken en de laatste twee wedstrijden te spelen. De Franse aanvaller bleef echter in Engeland, maar heeft zich ook niet op het trainingscomplex van United gemeld. Om die reden heeft Martial volgens de Daily Mirror een boete van 202.000 euro ontvangen, twee keer zijn weeksalaris.

Het is geen geheim dat Mourinho de Fransman liever kwijt dan rijk is. De Portugees vindt dat Martial mentaal niet sterk genoeg is om onder hem te spelen. Manchester United wil echter een bedrag van 78 miljoen euro ontvangen voor de aanvaller en daar wil voorlopig nog geen enkele club aan voldoen. Bovendien moeten the Red Devils dan op zeer korte termijn een vervanger zien te vinden, wat praktisch onmogelijk wordt geacht.

Op de persconferentie na afloop van het duel met Real Madrid (2-1 winst) werd Mourinho gevraagd of Martial nog onderdeel van zijn selectie zal zijn als Manchester United terugkeert in Engeland. "Ik weet het niet", antwoordde Mourinho. Toen journalisten vroegen of Martial zou vertrekken bij the Red Devils, speelde de oefenmeester de vraag door naar de aanwezige perschef van Manchester United.

Update 1 augustus 19.37 uur - Martial slaat terug: 'Sorry, maar mijn familie komt op de eerste plaats'
Anthony Martial heeft woensdagavond via Twitter gereageerd op de ophef die is ontstaan rondom zijn persoon. De spits ontving volgens diverse Engelse media een boete van 202.000 euro van zijn club Manchester United, doordat hij na de geboorte van zijn tweede kind acht dagen niet trainde. "Bedankt voor alle berichten. Met de kleine gaat het goed. Voor de moeder was het iets lastiger, maar gelukkig gaat het met haar nu ook beter. Sorry, maar mijn familie komt altijd op de eerste plaats… Vanaf morgen terug naar Manchester", schrijft hij.

Denk jij dat Anthony Martial nog vertrekt bij Manchester United?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties