Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Martial verlaat Frans trainingskamp voor gesprekken met United

Laatste update:

De club van manager Louis van Gaal maakte in twee Champions League-wedstrijden tegen Club Brugge weliswaar zeven doelpunten, maar in de Premier League gaat het scoren minder vlot. Het openingsduel met Tottenham Hotspur werd dankzij een eigen doelpunt gewonnen (1-0), Aston Villa werd eveneens met minimaal verschil verslagen (0-1), tegen Newcastle United (0-0) werd niet gescoord en zondag gingen the Mancunians onderuit bij Swansea City (2-1): vier duels, drie doelpunten.

Martial moet de voorhoede van een nieuwe impuls voorzien, al is het maar de vraag of hij degene is die ook daadwerkelijk voor meer doelpunten zal zorgen. In 61 officiële duels voor AS Monaco kwam de jeugdinternational van Frankrijk Onder-21 niet verder dan 13 doelpunten. Martial, die twee zomers geleden voor vijf miljoen euro van Olympique Lyon overkwam, ondertekende eerder deze zomer een nieuw contract met de Monegasken, tot de zomer van 2019.

Update 31 augustus 08.30 uur - 'Man United vangt twee keer bot: vraagprijs van zestig miljoen'
Manchester United lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in Anthony Martial. Canal+ meldt namelijk dat twee biedingen ter waarde van 50 en 55 miljoen euro zijn afgeslagen door AS Monaco. De club uit de Ligue 1 zou immers zestig miljoen plus Marcos Rojo van the Mancunians (mogelijk op huurbasis) willen hebben voor de negentienjarige Martial. Manager Louis van Gaal weet dus wat hij moet betalen voor het Franse toptalent.

Update 31 augustus 12.47 uur - Martial krijgt permissie om met United te onderhandelen
De Franse voetbalbond (FFF) heeft maandagmiddag een belangrijke ontwikkeling rondom Anthony Martial bekendgemaakt. De aanvaller van AS Monaco heeft tijdelijk het trainingskamp van de selectie van bondscoach Didier Deschamps verlaten. Hij heeft tot uiterlijk dinsdagmiddag om een eventuele transfer af te ronden. Martial kan nu aan de onderhandelingstafel met Manchester United plaatsnemen. De Engelse topclub heeft tot dinsdag 18.00 uur om nieuwe spelers te registreren.

Denk jij dat Manchester United nog een aanvaller gaat halen?

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
'Entourage van Ajax-target was afgelopen weekend in de Johan Cruijff ArenA'
6
'Manchester United spot opvolger van Erik ten Hag in de Premier League'
10
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
7
Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast
7
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties