Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Mbokani moet op kantoor komen: 'Ik begrijp zijn frustratie'

Laatste update:

"Ik ben hier gekomen om te spelen. Ik ben ver van mijn vrouw en kinderen vandaan, heb veel opgegeven om voor deze club te spelen. Ik houd van Dynamo en zal altijd met mijn hart voor deze club spelen. Maar de coach zegt steeds dat ik er niet klaar voor ben, ik snap er niets van. Ik krijg verder ook niets uitgelegd. Ik denk niet dat ik hier nu wil blijven. Ik moet aan mijn toekomst denken", aldus Mbokani, die eerder voor onder meer Standard Luik en Anderlecht speelde en in 2013 de Gouden Schoen voor de beste speler in België won.

De 31-voudig international kwam dit seizoen in dertien officiële wedstrijden tot drie doelpunten en één assist. Spelers als Artem Kravets en Lukasz Teodorczyk krijgen doorgaans de voorkeur. "Mbokani denkt misschien dat er geen concurrentie mag zijn binnen een elftal, maar dat ben ik dan niet met hem eens", reageert coach Rebrov in gesprek met Shurik. "Ik vind dat alle spelers voor hun plekje moeten vechten. Hij moet zichzelf gewoon op de trainingen laten zien."

Update 6 mei 20.05 uur - Mbokani moet op kantoor komen: 'Ik begrijp zijn frustratie'
Voorzitter Igor Surkis is bereid om Dieumerci Mbokani na dit seizoen te verkopen. Hij eist wel dat de klagende aanvaller zijn stinkende best blijft doen voor de club, zo vertelt hij aan Sport-Express. "Ik heb hem een half uur gesproken. Ik begrijp zijn frustratie, maar niet iedereen gaat hetzelfde om met het uiten van emoties. Ik vraag hem om professioneel te blijven. Hij krijgt goed betaald en ik hoop dat hij blijft vechten voor een basisplaats. Ik ben ervan overtuigd dat deze situatie dan snel weer wordt vergeten en dat hij dan ook volgend seizoen nog van waarde kan zijn voor Dynamo Kiev."

"Hij heeft alles in eigen hand. Hopelijk heeft hij naar mij geluisterd. Blijft de situatie zoals die nu is, dan zullen we in de transferperiode de aanbiedingen die voor hem binnenkomen, evalueren. We gaan ons dan inzetten om een nieuwe club voor Mbokani te zoeken. Zo werkt het in de voetballerij nu eenmaal. En als ook dat niet lukt, dan ga ik ervan uit dat Mbokani zijn contract respecteert en zijn best blijft doen", besluit Surkis.

Wie is de beste spits van Dynamo Kiev?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties