Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: McClaren handelt niet onreglementair en krijgt geen straf

Laatste update:

McClaren bekeek op een tv-scherm de herhaling van onder meer een vroege overtreding van Patrick van Aanholt en dat beviel de coach goed, want even later snelde hij opnieuw de catacomben in. Officieel is dat niet verboden, weet het Algemeen Dagblad, maar het zou vreemde situaties op kunnen leveren als een trainer naar aanleiding van het bekijken van beelden tijdens de wedstrijd verhaal gaat halen bij de vierde official.

Vitesse-trainer John van den Brom sprak na afloop al zijn verbazing uit over zijn collega, die dus meerdere malen niet in zijn dug-out te vinden was. Vitesse eindigde de met 1-4 verloren wedstrijd gewoon met elf man, in tegenstelling tot Twente, waar Peter Wisgerhof een rode kaart kreeg.

Update 20 februari 15:15 uur - McClaren handelt niet onreglementair en krijgt geen straf
Steve McClaren hoeft niet te rekenen op een straf voor zijn actie tijdens het duel met Vitesse, zo meldt Voetbal International. De coach van FC Twente keek in de catacomben van GelreDome onder meer een actie tussen Leroy Fer en Patrick van Aanholt terug en doet dat naar eigen zeggen wel vaker. In de optiek van de KNVB heeft McClaren niet onreglementair gehandeld. De kwestie is wel voorgelegd aan de FIFA, die daarbij om een advies is gevraagd.

Steve McClaren moet gestraft worden

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
0
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
28

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties