Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: McClaren lijkt hoop op Braziliaan op te geven: 'Jaja is nono'

Laatste update:

Vrijdag komt Jaja naar Enschede en wordt hij volgens De Telegraaf medisch gekeurd; aansluitend moet hij zijn huurcontract bij de club gaan tekenen. Zaakwaarnemer Mame Amirov uit Georgië bevestigt aan de ochtendkrant dat dit waarschijnlijk vrijdag zal gebeuren. Steve McClaren sprak eerder van een één op één-gesprek, maar Amirov geeft aan dat dat niet zo nodig is.

"Jaja en McClaren hebben elkaar misschien al wel tien keer telefonisch gesproken. Het ziet er goed uit", aldus de belangenbehartiger. Eerder werd duidelijk dat Jaja meerdere opties had in andere landen, maar dat het totaalpakket van FC Twente er bij hem bovenuit stak. De 25-jarige begon zijn carrière bij América en maakte in 2004 de oversteek naar Feyenoord, maar speelde nooit voor de Rotterdammers.

In TC Tubantia zegt een Belgische zaakwaarnemer van Jaja dat het belangrijk is altijd een slag om de arm te houden. De aanvaller moet vrijdag arriveren in De Grolsch Veste, maar FC Twente steekt de vlag pas uit als hij écht binnen is. Donderdag moet Jaja op het vliegtuig stappen naar Nederland. "Dat is de bedoeling, maar ja, het is wel een Braziliaan en dus moet je een slag om de arm houden", aldus de niet bij naam genoemde zaakwaarnemer.

Update 26 januari 22:09 uur - Jaja wacht met stap naar FC Twente: 'Het wordt een dagje later'
FC Twente hield zich de afgelopen dagen nog wat op de vlakte aangaande Jaja en inmiddels lijkt die houding gerechtvaardigd. Het is de vraag of de Enschedese club zich daadwerkelijk kan versterken met de aanvaller uit Brazilië, want vrijdag komt hij in ieder geval niet opdagen voor de medische keuring en afrondende besprekingen, zo weet De Telegraaf. Zijn zaakwaarnemer laat weten dat Jaja niet op het vliegtuig stapt. "We hebben meer tijd nodig, het wordt een dagje later. Alles moet zorgvuldig verlopen", aldus de spelersmakelaar. FC Twente liep in de zomer John Guidetti al mis en moet afwachten, of het er wel in slaagt de duurbetaalde Jaja binnen te halen.

Update 27 januari 07:45 uur - Jaja mogelijk naar Braziliaanse club in plaats van FC Twente
De reden dat Jaja wacht met het pakken van een vlucht naar Nederland, is dat hij in de belangstelling is gekomen van een club uit zijn vaderland. Dat meldt TC Tubantia vrijdag. Onbekend is welke Braziliaanse vereniging Jaja wil hebben, maar het is interessant genoeg voor hem om FC Twente in de wachtkamer te houden. Aanvankelijk zou Jaja vrijdag in Enschede arriveren voor de medische keuring en afrondende besprekingen met FC Twente. De deal was volgens het regionale dagblad rond, alleen de speler moest nog 'even' komen om een afrondend gesprek te voeren met trainer Steve McClaren.

Update 27 januari 14:55 uur - McClaren lijkt hoop op Braziliaan op te geven: 'Jaja is nono'
Het heeft er alle schijn van dat FC Twente niet meer hoeft te rekenen op de diensten van de Braziliaan Jaja Coelho. Trainer Steve McClaren gooide er volgens TC Tubantia op de persconferentie voor het duel met FC Groningen in ieder geval een veelzeggend woordgrapje uit. "Jaja is nono", zei de coach. "Ik weet niet waar hij is, maar de tijd begint te dringen." Naar verluidt staat de aanvaller in de belangstelling van een club uit zijn geboorteland.

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties