Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: McLeish aangesteld als opvolger Mido bij Zamalek

Laatste update:

"Ik heb de directie en de fans laten weten dat het team twee jaar nodig heeft om een prijs te winnen, maar ik heb gemerkt dat ze niet geduldig zijn. Die hoge verwachtingen rijmen niet met de financiële situatie, want die houdt de club tegen. Ik heb boze berichtjes van Ismaily-fans ontvangen, maar ik ben eerlijk als ik zeg dat ik niet meer de juiste man voor deze baan ben en hoop dat de directie een betere trainer vindt die het team naar nieuwe glorie kan leiden", aldus Mido.

De oud-spits van onder meer Ajax was slechts drie competitiewedstrijden de technisch eindverantwoordelijke van Ismaily en pakte daarin vier punten. Voorzitter Mohamed Abou El Souod schijnt de ontslagbrief van Mido overigens niet geaccepteerd te hebben, omdat hij ervan overtuigd is dat de ex-coach van Zamalek SC nog altijd geschikte persoon is om Ismaily aan te voeren.

Update 3 november 14.45 uur - Egyptische club wijst ontslag van trainer Mido definitief af
Ismaily SC heeft de ontslagaanvraag van Ahmed Mido Hossam niet geaccepteerd. De club uit Egypte maakt via de officiële kanalen bekend dat de trainer de training van woensdag leidt en daarna 'gewoon' mee afreist naar Alexandrië voor de uitwedstrijd van komende zaterdag tegen Smouha SC.

Update 21 december 21.05 uur - Mido stapt op: 'Hij denkt dat hij Manchester United traint'
Ahmed Mido Hossam is niet langer de trainer van Ismaily SC. De oud-aanvaller zag zijn ontslagaanvraag in november geweigerd worden, maar is nu wel vertrokken. Hij kon niet overweg met aanvoerder en clubicoon Hosni Abd-Rabo en heeft daarom besloten om zijn biezen te pakken. "Hij veroorzaakt veel problemen en de directie stond vervolgens voor de keuze: hij eruit of ik eruit. De club heeft besloten dat hij mag blijven, maar dan ben ik dus wel weg", aldus Mido bij TEN TV. Abd-Rabo uitte onlangs stevige kritiek op de voormalig Ajacied: "Hij denkt dat hij Manchester United traint. Hij beledigt mij en scheldt spelers uit. Mido moet niet denken dat hij mijn carrière kan vernietigen."

Update 3 januari 14.15 uur - Mido hervat trainerscarrière bij oude liefde Zamalek SC
Mido is terug bij Zamalek SC. De club uit Gizeh maakt bekend dat Marcos Paqueta na vijf wedstrijden is ontslagen en dat de voormalig Ajacied diens taken overneemt. De 32-jarige Mido, die twee weken geleden opstapte bij Ismaily SC, moet Zamalek weer laten stijgen op de ranglijst. De club staat momenteel met achttien punten op de vierde plaats.

Update 10 februari 12.12 uur - Mido na zeven duels alweer ontslagen bij Egyptische topclub
Mido is alweer vertrokken bij Zamalek. Begin januari werd de ex-Ajacied aangesteld als opvolger van Marcos Paqueta en hij begon goed. Na vier achtereenvolgende zeges haalde de Egyptische topclub uit de daaropvolgende drie wedstrijden echter maar één punt. De 2-0 nederlaag tegen koploper Al Ahly van dinsdag bleek de welbekende druppel voor Mido, die na de wedstrijd te horen kreeg dat hij zijn biezen mag pakken.

Update 23 februari 08.05 uur - McLeish aangesteld als opvolger Mido bij Zamalek
Bijna twee weken na het vertrek van Mido, heeft Zamalek een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De Egyptische topclub gaat het proberen met Alex McLeish, die voor het laatst werkzaam was bij het Belgische Racing Genk. De Schot werkte daarvoor bij onder meer Nottingham Forest, Aston Villa, Birmingham City, het Schotse nationale elftal en jarenlang bij Glasgow Rangers.

Denk jij dat Mido ooit als trainer bij een Europese topclub aan de slag gaat?

Meer nieuws

'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
0
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
10
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
10
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties