Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Medunjanin tekent voor drie jaar bij roemruchte Spanjaarden

Laatste update:

Medunjanin werd geboren in Sarajevo en verhuisde op zijn zevende naar Nederland. Op jonge leeftijd kwam hij terecht in de jeugdopleiding van AZ en uiteindelijk debuteerde hij ook bij die club in de Eredivisie. In 2008 verkaste hij naar Real Valladolid en twee seizoenen later ging hij verder in Israël, bij Maccabi Tel Aviv. De voorbije twee jaar speelde Medunjanin in Turkije voor Gaziantepspor.

Nu keert hij terug naar de Spaanse velden, in het shirt van Deportivo. De landskampioen van het seizoen 1999/00 eindigde vorig seizoen als tweede in de Segunda División en promoveerde. Voor hoe lang Medunjanin tekent is nog niet bekend.

Update 14 augustus 21.05 uur - Medunjanin tekent voor drie jaar bij roemruchte Spanjaarden
Haris Medunjanin mag zich officieel speler van Deportivo La Coruña noemen. De aanvallende middenvelder doorstond de medische keuring zonder problemen en tekende donderdag een driejarig contract bij de roemruchte Spaanse club. Deportivo wordt na Real Valladolid de tweede Spaanse club waarvoor de geboren Bosniër met Nederlands paspoort zal uitkomen.

Keert Haris Medunjanin nog eens terug in de Eredivisie, denk je?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
6
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
67
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties