Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Messi en Di María lachten niet Martino, maar Agüero uit

Laatste update:

Barcelona-vedette Messi, de aanvoerder van de nationale ploeg, had tijdens de rust blijkbaar niet opgelet wat bondscoach Tata Martino te melden had. De Argentijnen gingen op dat moment aan de leiding met een comfortabele 2-0 voorsprong. "Wat vertelde hij, een beetje onzin?", vroeg de captain in de spelerstunnel aan ploeggenoot Di María, voordat ze het veld op liepen.

"Dat het geen eenvoudig resultaat zou worden", antwoordde de Manchester United-vleugelspeler, waarna de twee hun lachen niet in konden houden. Het lachen verging Argentinië in de tweede helft echter alsnog, want Paraguay kwam knap terug tot 2-2 en dus hield de favoriet twee pijnlijke verliespunten over aan het openingsduel op het toernooi om de Zuid-Amerikaanse titel.

Update 18 juni 11.10 uur - Messi en Di María lachten niet Martino, maar Agüero uit
Lionel Messi en Ángel Di María zouden voor aanvang van de tweede helft van het duel met Paraguay Gerardo Martino hebben uitgelachen, maar dat dat was niet het geval. Dat meldt het programma La casa del fútbol van Canal+ donderdagmorgen. Nieuwe beelden tonen aan dat het Agüero was die in de catacomben had gezegd dat Argentinië de wedstrijd niet gemakkelijk zou winnen. El Kun kreeg wel gelijk, want Paraguay vocht zich terug tot 2-2.

-
Denk je dat de Argentijnse spelers hun coach serieus nemen?

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
18
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
22
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties