Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Messi troeft Van de Beek en De Jong af bij verkiezing

Laatste update:

Ajax speelde dinsdagavond tegen Tottenham Hotspur in Londen de eerste wedstrijd in de halve finale van het miljardenbal (0-1). De Amsterdammers wisten met drie punten terug te keren naar Amsterdam door een treffer van Van de Beek. Naast de middenvelder maakt ook collega De Jong kans om tot Speler van de Week uitgeroepen te worden.

De twee jonge Ajacieden nemen het op tegen Suárez en Messi, die beiden tot scoren kwamen tegen Liverpool (3-0). Eerstgenoemde aanvaller zette zijn ploeg op voorsprong door een voorzet van Jordi Alba op waarde te schatten, terwijl Messi diep in de tweede helft de eindstand bepaalde. De Argentijn profiteerde eerst van een rebound, waarna hij vlak voor tijd prachtig raakschoot uit een vrije trap.

Volgende week staan de returns op het programma. Door de overwinning van Ajax en Barcelona lijken deze twee clubs favoriet om de finale in het Wanda Metropolitano in Madrid te bereiken. Op de site van de UEFA kan men een stem uitbrengen.

Update 3 mei 13.23 uur - Messi troeft Van de Beek en De Jong af bij verkiezing
Lionel Messi is door de UEFA uitgeroepen tot Speler van de Week in de Champions League. De Argentijnse aanvaller had met twee doelpunten, waaronder een magistrale vrije trap in de slotfase, een groot aandeel in de zege van Barcelona op Liverpool (3-0) in het eerste duel in de halve finale. Messi houdt ploeggenoot Luis Suárez en Ajax-middenvelders Donny van de Beek en Frenkie de Jong achter zich.

Verwacht jij dat Ajax de finale van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
20
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
72
'De Roon teleurstellend afwezig, ja. Voor mij wel meer kans om het EK te halen'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
België onthult EK-selectie met creatieve speurtocht: zeker 5 namen zijn gevonden
2
Beoogd opvolger Ten Hag tekent nieuw contract en valt af als optie voor Man Utd
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties