Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Mexicaanse bond heeft na afwijzing Klopp nu wel beet

Laatste update:

Secretaris-generaal Guillermo Cantù van de FMF laat dat weten aan TV Azteca. Eind juli won Mexico de Gold Cup, maar twee dagen daarna werd Miguel Herrera toch uit zijn functie gezet. De reden daarvoor was een fysieke aanvaring met een tv-presentator van de Mexicaanse televisie. In de periode erna gooide de bond een balletje op bij de werkloze Klopp, maar die bedankte voor het aanbod.

Achteraf gezien was dat een verstandig besluit, vindt Cantù. "We probeerden contact te leggen via zijn zaakwaarnemer, maar er zat geen samenwerking in. Hij wilde graag rust houden", aldus de secretaris-generaal. "Hij zou misschien ook alleen een oplossing zijn geweest voor de korte termijn, hij kent het Mexicaanse voetbal namelijk niet goed en hij is de Spaanse taal niet machtig", zegt Cantù. Juan Carlos Osorio zou nu de favoriet zijn voor de baan.

Update 6 oktober 22.25 uur - Mexicaanse bond heeft na afwijzing Klopp nu wel beet
De Mexicaanse voetbalbond FMF gooide na het ontslag van bondscoach Miguel Herrera een balletje op bij Jürgen Klopp, die echter geen oren had naar een baan in Midden-Amerika. Diverse Midden- en Zuid-Amerikaanse media melden nu dat Mexico nu wel een nieuwe bondscoach heeft gevonden. De 53-jarige Colombiaan Juan Carlos Osorio heeft zijn diensten bij Sao Paulo neergelegd, om aan de slag te gaan bij Mexico. Osorio, in Europa geen bekende naam, was in het verleden als trainer werkzaam bij clubs als Chicago Fire en New York Red Bulls.

Denk je dat Jürgen Klopp gaandeweg dit seizoen nog ergens instapt?

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties