Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Mexicaanse 'dopingzondaar' rondt transfer naar Frankrijk af

Laatste update:

De 25-jarige keeper was één van de vijf Mexicaanse spelers die eerder deze maand uit de selectie werd gezet, omdat hij het verboden middel Clenbuterol in zijn lijf had. Ochoa en de andere beschuldigde spelers, waaronder ook PSV'er Franciscio Rodriguez, lieten vervolgens op eigen verzoek een tweede test doen. De Mexicaanse bond is nog bezig met de contra-expertise.

Bij Ajaccio wacht men gespannen af. "De speler en de club hebben een akkoord bereikt, maar wij kunnen niets afronden voordat de Mexicaanse bond kan bevestigen dat er geen gebruik is gemaakt van doping", meldt de Franse club in een statement. Naar verluidt was Paris Saint-Germain ook geïnteresseerd, maar Ajaccio heeft sneller gehandeld.

Update 09:30 uur - Mexicaanse 'dopingzondaar' rondt transfer naar Frankrijk af
De transfer van Guillermo Ochoa naar Ajaccio is een feit. De Franse promovendus was nog in afwachting van de contra-expertise voor de Mexicaanse doelman, bij wie vorige maand het verboden middel Clenbuterol in het lijf werd ontdekt. De second-opinion voorkwam echter een wereldwijde schorsing, waardoor Ochoa zijn overgang kon afronden. De Mexicaan tekende voor drie jaar bij Ajaccio.

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
0
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties