Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Michel Vlap ontbreekt in wedstrijdselectie in afwachting van transfer

Laatste update:

In eerste instantie bracht Anderlecht een bod van vijf miljoen euro uit in Heerenveen. Dat voorstel werd door de Friezen naar de prullenbak verwezen, waarna beide partijen opnieuw met elkaar om de tafel zijn gegaan. In de laatste weken zijn Heerenveen en Anderlecht steeds dichter bij elkaar gekomen, waardoor het aannemelijk is dat de onderhandelingen in de komende weken succesvol afgerond zullen worden.

Heerenveen verlangt een bedrag van acht miljoen, het liefst in één termijn. Met dat bedrag zouden de Friezen namelijk direct weer de transfermarkt op willen, op zoek naar een vervanger voor Vlap. Naast een nieuwe aanvallende middenvelder hoopt Heerenveen deze zomer ook nog een verdedigende middenvelder, een spits en een linksbuiten aan de selectie toe te voegen.

Vlap doorliep de jeugdopleiding van Heerenveen en kende afgelopen seizoen een uitermate sterke jaargang. De aanvallende middenvelder was in 38 officiële wedstrijden goed voor 17 doelpunten en 6 assists. Vlap heeft in Heerenveen nog een contract tot medio 2022, maar het was al een tijdje duidelijk dat de Friezen deze zomer waarschijnlijk afscheid van hem moesten gaan nemen. Naast Anderlecht waren ook Atalanta en Werder Bremen naar verluidt geïnteresseerd.

Update 2 juli 17.42 uur - Michel Vlap ontbreekt in wedstrijdselectie in afwachting van transfer
Michel Vlap lijkt op korte termijn de overstap te maken naar Anderlecht. SC Heerenveen laat dinsdagmiddag via de officiële kanalen weten dat de middenvelder in de selectie ontbreekt voor de oefenwedstrijd tegen SV De Griffioen. Het Algemeen Dagblad en de Leeuwarder Courant voegen toe dat de middenvelder op het punt staat om zijn transfer naar de Belgische topclub af te ronden. Anderlecht betaalt naar verluidt acht miljoen euro, waarvan een miljoen wordt opgemaakt uit variabele bonussen. De speler zelf moet nog wel tot een akkoord komen over een vijfjarig contract, maar dit zal naar verwachting geen moeilijkheden opleveren.

Goede stap voor Michel Vlap?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Ik zou het te gek voor woorden vinden als Ajax hem zou halen'
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Ooggetuige vertelt wat hij zag: NAC-teammanager Karelse greep collega bij keel
1
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
0
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
1
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties