Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Middlesbrough wil Castelen nog een week aan het werk zien

Laatste update:

Middlesbrough meldt op de officiële website dat de rechtsbuiten op proef is bij de club. Castelen deed dinsdagavond zelfs al mee in de oefenwedstrijd van Boro tegen Hartlepool United en kwam na rust in het veld. Hij kon niet voorkomen dat Middlesbrough, dat vorig seizoen als zevende eindigde in de Championship, een 1-2 voorsprong nog uit handen gaf: 2-2.

De 29-jarige Castelen begon zijn loopbaan bij ADO Den Haag en speelde daar vier seizoenen in de hoofdmacht, voordat hij naar Feyenoord vertrok. In Rotterdam groeide hij uit tot international en verdiende hij een transfer naar Hamburger SV, waar hij echter te maken kreeg met zeer veel blessureleed. In Duitsland kwam Castelen niet verder dan zeventien competitieduels in vijf jaar tijd.

Update 8 augustus 23:22 uur - Middlesbrough wil Castelen nog een week aan het werk zien
Romeo Castelen mag blijven hopen op een contract bij Middlesbrough. De rechtsbuiten was vorige week op proef in Engeland en heeft een goede indruk gemaakt op Boro-manager Tony Mowbray. "Hij is teruggekeerd naar Nederland, maar ik denk dat hij nog zal terugkeren voor een week", zei de coach. "Hij is een erg ervaren en goede speler, maar hij heeft de laatste jaren niet veel gespeeld. We moeten beslissen of we hem een kans geven om fit te worden, want zijn kwaliteiten staan buiten kijf."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties