Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Mido geeft jawoord en zet maandag handtekening in Engeland'

Laatste update:

Mido verruilde AS Roma gaandeweg het seizoen 2004/05 voor Tottenham Hotspur, als huurling. Hij deed het er goed en werd definitief overgenomen, maar slaagde nadien toch niet. The Spurs, waar Martin Jol toen de scepter zwaaide, verkochten hem uiteindelijk aan Middlesbrough. Ook die club beleefde niet zoveel plezier aan de 29-jarige Mido, die geregeld te zwaar was en ongeoorloofd trainingen miste.

Via Wigan Athletic kwam hij terug bij zijn oude club Zamalek en later speelde Mido ook nog even voor West Ham United. Een verhuur aan Ajax resulteerde in vijf duels en twee goals, maar de spits zegde vervolgens zijn prestatiecontract op en keerde opnieuw terug naar zijn vaderland. Bij Zamalek maakte hij afgelopen seizoen weinig indruk, maar Barnsley overweegt nu toch Mido een contract voor een jaar te geven.

Update 16 juni 13:15 uur - 'Mido geeft jawoord en zet maandag handtekening in Engeland'
Mido lijkt dicht bij een terugkeer op de Engelse velden. Donderdag kwam naar buiten dat Barnsley contact had opgenomen met de transfervrije Egyptenaar en inmiddels weet Sky Sports dat club en speler er al uit zijn. Maandag wordt Ahmed Hossam, zoals de 29-jarige spits in werkelijkheid heet, medisch gekeurd. Doen zich geen problemen voor, dan tekent hij een contract voor een seizoen met de optie op nog een jaar.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties