Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Mihaylov woensdag terug op training FC Twente: 'Voel me beter'

Laatste update:

De afwezigheid van Mihaylov is niet de enige tegenvaller voor McClaren. Het is namelijk nog altijd niet zeker of Peter Wisgerhof en Willem Janssen hun opwachting kunnen maken tegen de Rotterdammers, zo meldt TC Tubantia. Eerstgenoemde kampt met een kwetsuur aan de hamstring, terwijl Janssen last van zijn lies heeft. Douglas en Roberto Rosales zijn in ieder geval geschorst voor zondag.

Het treffen in Enschede zal van belang zijn voor de strijd om de titel. Twente bezet op dit moment de derde positie op de ranglijst, met vier punten achterstand op koploper AZ en nog een wedstrijd tegoed. Afgelopen weekend gingen de Tukkers met 3-1 over de knie tegen NEC in Nijmegen. Het verschil met Feyenoord bedraagt momenteel drie punten.

Update 19 maart 18:13 uur - Mihaylov moet ook De Graafschap-uit laten schieten
FC Twente-trainer Steve McClaren kan woensdag geen beroep doen op Nikolay Mihaylov. De Bulgaarse keeper miste zondag de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, omdat hij teveel last had van zijn knie. Sander Boschker verving de doelman en incasseerde de twee tegentreffers. Mihaylov wordt in Bulgarije onderzocht: onduidelijk is nog of hij na woensdag wel weer inzetbaar zal zijn. Boschker keept woensdag weer tegen de Superboeren. McClaren heeft ook de 21-jarige Nick Marsman nog achter de hand.

Update 20 maart 19:00 uur - Twente beslist op wedstrijddag over inzetbaarheid Wisgerhof
Nikolay Mihaylov kan woensdag niet spelen tegen De Graafschap, maar Steve McClaren heeft nog geen streep gezet door de naam van aanvoerder Peter Wisgerhof. De verdediger miste de duels met Schalke 04 en Feyenoord wegens een hamstringblessure en zei zondag nog dat hij denkt ook woensdag niet te kunnen spelen. Twente neemt daar echter pas op de wedstrijddag zelf een beslissing over, zo melden de Tukkers dinsdagavond aan het ANP.

Update 26 maart 16:03 uur - Mihaylov woensdag terug op training FC Twente: 'Voel me beter'
Sander Boschker mocht op 41-jarige leeftijd weer even het doel van FC Twente verdedigen, maar het duurt niet lang voordat Nikolay Mihaylov weer terugkeert in het doel. De sluitpost maakt tegenover TC Tubantia bekend dat hij vanaf woensdag weer mee gaat trainen met de selectie. "Ik voel me beter na mijn herstelperiode in Bulgarije. Ik hoop me zo snel mogelijk weer te kunnen aansluiten bij het team en met mijn medespelers te kunnen trainen", laat de keeper optekenen. In het Europa League-duel met Schalke 04 in Gelsenkirchen (4-1) liep hij een knieblessure op.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
7
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
10
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
32
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties