Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Mike Phelan laat Mourinho, Conte en Guardiola achter zich

Laatste update:

Manchester City, Chelsea en United wonnen alle drie hun eerste drie wedstrijden van het seizoen en staan daardoor gedeeld bovenaan in de Premier League. Het lijstje met genomineerden wordt vol gemaakt door Mike Phelan van Hull City, die eveneens een uitstekende start kent. The Tigers staan na drie speelrondes op een verrassende vijfde plaats, net onder het Everton van Ronald Koeman.

De prijs voor 'Speler van de Maand' gaat ook naar één van de vier clubs die al een nominatie voor beste manager binnensleepten. Chelsea's Eden Hazard en Raheem Sterling van Manchester City, die beiden twee keer scoorden in de eerste drie wedstrijden, nemen het op tegen twee verdedigers: Hull-aanvoerder Curtis Davies en United-rechtsback Antonio Valencia.

Update 9 september 17.45 uur - Mike Phelan laat Mourinho, Conte en Guardiola achter zich
José Mourinho, Josep Guardiola en Antonio Conte lieten dit seizoen met respectievelijk Manchester United, Manchester City en Chelsea nog geen punt liggen, maar grijpen naast de eerste verkiezing van Manager van de Maand. Mike Phelan van Hull City is door de Premier League uitgeroepen tot de beste oefenmeester van augustus, na twee zeges in de eerste drie duels. Raheem Sterling van Manchester City nam de award in ontvangst voor Speler van de Maand.

Wie denk jij dat uitgeroepen gaat worden tot beste manager?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
16
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
7
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties