Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Misdragende WBA-spelers gaan vrijuit na taxi-diefstal in Spanje'

Laatste update:

West Bromwich leed maandagavond op bezoek bij Chelsea zijn derde competitienederlaag op rij en staat momenteel kansloos onderaan in de Premier League. Manager Alan Pardew besloot zijn selectie daarop mee te nemen naar Spanje voor een driedaagse oefentrip. Vier spelers van the Baggies besloten vervolgens in de nacht van donderdag op vrijdag een taxi te nemen in de zoektocht naar een plek om te eten.

"Ze besloten zich naar de plaatselijke McDonald's te laten rijden", vertelt een anonieme bron aan de boulevardkrant. "Op de een of andere manier deed zich echter de situatie voor dat de taxichauffeur zich niet meer in de taxi bevond." Het viertal zou vervolgens op eigen houtje terug zijn gereden naar het spelershotel. Daar bleef het echter niet bij voor hen. "De receptioniste van het hotel besloot de politie te bellen, toen zij zag dat de auto onbemand achter was gelaten."

De desbetreffende taxichauffeur zou ongeveer tegelijkertijd gebeld hebben met de politie, die de vier voetballers vervolgens van hun bed lichtte. "Ze zijn formeel gezien niet gearresteerd, maar ze zijn wel geïdentificeerd als onderdeel van het politieonderzoek", vervolgt de bron. "De taxichauffeur was zijn auto om ongeveer half zes in de ochtend verloren. Om acht uur keerde de taxi vervolgens terug naar zijn oorsprokelijke eigenaar."

Update 16 februari 20:05 uur - Barry en ploeggenoten betuigen spijt van taxi-diefstal in Spanje
Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore en Boaz Myhill hebben spijt betuigd voor het feit dat zij afgelopen week in Spanje een taxi hebben gestolen én dat zij de regels van West Bromwich Albion hebben geschonden. De spelers zeggen op de clubsite dat zij zich genoodzaakt voelden zichzelf kenbaar te maken, om de anderen niet tot last te zijn. "De club heeft ons geïnformeerd dat er een onderzoek gaande is en wij zullen volledig meewerken."

Update 19 februari 17:00 uur - 'Misdragende WBA-spelers gaan vrijuit na taxi-diefstal in Spanje'
De BBC en the Guardian melden maandagmiddag dat Jonny Evans, Gareth Barry, Jake Livermore en Boaz Myhill hoogstwaarschijnlijk niet hoeven te vrezen voor een straf voor een diefstal van een taxi tijdens een trainingskamp in Spanje. Naar verluidt gaat de desbetreffende taxichauffeur geen aangifte doen. Dit gegeven, in combinatie met een gebrek aan bewijs, zou ervoor zorgen dat de vier spelers van West Bromwich Albion vrijuit gaan in Spanje. Het kwartet heeft eerder wel spijt betuigd van hun actie.

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
1
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
3
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties