Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Mishandelde agente wil schadevergoeding van Ajax-talenten

Laatste update:

El Azzouzi werd donderdagavond samen met ploeggenoten Samet Bulut en Ashraf El Mahdioui gearresteerd, maar de twee laatstgenoemde spelers werden vrijdag al niet meer verdacht van mishandeling. Dat geldt nog wel voor El Azzouzi, maar Ajax heeft besloten om de aanvaller niet weg te sturen. Hij heeft naast een boete een officiële waarschuwing gekregen en daarnaast moet hij een externe cursus conflictbeheersing volgen.

Bulut en El Mahdioui zullen niet worden vervolgd door het Openbaar Ministerie, maar de clubleiding van Ajax vindt dat deze spelers niet in deze situatie terecht hadden moeten komen. Zij komen een maand niet in actie bij wedstrijden van Ajax. Voor alle drie de spelers geldt dat zij de komende twee weken apart zullen trainen. El Azzouzi, Bulut en El Mahdioui moeten bovendien een presentatie geven over de situatie en daarbij hun excuses maken aan alle spelers van de jeugdopleiding.

Tot slot zal Ajax de drie spelers gaan inzetten bij projecten van de Ajax Foundation, waarbij op scholen in Amsterdam en omgeving aandacht wordt besteed aan 'Life skills'.

Update 9 april 19.50 uur - Mishandelde agente wil schadevergoeding van Ajax-talenten
De agente die in maart door een jeugdspeler van Ajax is mishandeld, vraagt de club en de vertegenwoordigers van de voetballer mee te werken om een schadevergoeding te krijgen. Dat heeft het advocatenkantoor van de agente aan Het Parool laten weten. Zakaria El Azzouzi is reeds gedagvaard; de twee andere voetballers zijn geen verdachten meer.

Heeft Ajax hier op de juiste wijze opgetreden?

Meer nieuws

Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
0
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
0
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
1
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties