Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Misverstand in de communicatie tussen PSV en de gemeente'

Laatste update:

De televisiezender dreigde de mogelijke kampioenswedstrijd zelfs helemaal niet uit te zenden, schrijft burgemeester Rob van Gijzel volgens het ANP aan de gemeenteraad. "FOX zou moeten instemmen met de schemawijziging. Daartoe bleek de zender niet bereid en hanteerde daarbij zelfs het argument de wedstrijd PSV-Heerenveen niet uit te zenden."

Een woordvoerder van FOX heeft overigens al aangegeven zich niet in de uitlatingen van Van Gijzel te herkennen. "We hebben dat standpunt nooit ingenomen. Het is ons nooit gevraagd. Dit verbaast mij zeer." Er worden in de binnenstad van Eindhoven overigens geen grote televisieschermen geplaatst, waar supporters de wedstrijden hadden kunnen kijken. De politie heeft daarvoor een negatief advies afgegeven.

Update 15 april 21.05 uur - 'FOX kreeg geen verzoek van PSV tot verplaatsing van duel'
De gemeente Eindhoven heeft geprobeerd om de wedstrijd tussen PSV en sc Heerenveen van komende zaterdag een dag te verplaatsen, maar zou zijn tegengewerkt door FOX Sports. De televisiezender zou hebben gedreigd om de mogelijke kampioenswedstrijd niet eens uit te zenden. Het Eindhovens Dagblad meldt nu echter dat FOX niet eens een verzoek tot verplaatsing van het duel heeft gehad van PSV en dus ook niet gedreigd heeft om het duel niet uit te zenden.

Update 16 april 20.45 uur - 'Misverstand in de communicatie tussen PSV en de gemeente'
Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven zorgde voor opschudding door te stellen dat FOX Sports dwarslag bij het plan om de kampioenswedstrijd van PSV tegen sc Heerenveen te verplaatsen van zaterdagavond naar zondagmiddag. De partijen melden nu dat er sprake was van een misverstand in de communicatie tussen PSV en de gemeente, zo meldt Omroep Brabant. "Het misverstand is dat waar gesproken werd over het niet uitzenden van de wedstrijd PSV-sc Heerenveen, bedoeld werd het niet uitzenden van de eventuele huldiging op zaterdagavond. Dit misverstand is ontstaan in de onderlinge communicatie tussen ons beiden en we vinden het voor FOX Sports vervelend dat dit misverstand is ontstaan, want hen treft geen blaam", luidt een statement van de gemeente.

-
Denk jij dat PSV zaterdag kampioen wordt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
335
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties