Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Málaga reageert boos op toekomstige Europese uitsluiting

Laatste update:

Zodra Málaga zich voor een van de komende vier seizoenen plaatst voor Europees voetbal, gaat de schorsing in. De club uit Zuid-Spanje mag dit seizoen wel actief blijven in het toernooi om de Champions League, waarin het de achtste finales heeft bereikt.

Málaga krijgt nóg een jaar schorsing als het voor 31 maart 2013 niet aan al zijn financiële verplichtingen jegens werknemers en instanties heeft voldaan. De Spaanse club moet bovendien een boete van 300.000 euro betalen aan de UEFA. Daar staat tegenover dat de Europese voetbalbond wel alsnog het ingehouden prijzengeld uitbetaaldt.

Naast Málaga werden Hajduk Split, NK Osijek, Rapid Boekarest, Dinamo Boekarest en Partizan Belgrado geweerd uit de Europese competities; hun schorsing van één jaar gaat in zodra zij zich in de komende drie jaar plaatsen en zij kregen daarbovenop een boete van 100.000 euro.

Update 21 december 17.16 uur - Málaga reageert boos op toekomstige Europese uitsluiting
Málaga heeft boos gereageerd op het bericht dat de Europese voetbalbond (UEFA) de club in de komende vier jaar minstens één seizoen verbant uit de Europese competities. "We zijn het er totaal mee oneens", communiceren de Spanjaarden. "De strafmaat is buiten alle proporties en onterecht, gezien de situatie waarin de club verkeert. We vinden dat de club buitensporig gestraft wordt en dient als Kop van Jut voor andere clubs."

Vind je het terecht dat de UEFA Málaga zo straft?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties