Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Mogelijk meer dan één wedstrijd schorsing voor Defour

Laatste update:

Defour bezorgde België een vervelende avond, door op slag van rust met zijn noppen vol op het been van Shin-Wook Kim te gaan staan. Scheidsrechter Williams trok resoluut rood voor de Rode Duivel en België moest de volledige tweede helft met een man minder spelen. Toch won het land met 0-1 door een doelpunt van Jan Vertonghen.

Bondscoach Marc Wilmots moet dinsdag voor een andere invulling gaan op zijn middenveld tegen de Verenigde Staten, want Defour mist dat duel. Mocht België erin slagen Team USA te elimineren, dan komt het in de kwartfinales in actie tegen Argentinië of Zwitserland. Defour kan er dan ook weer bij zijn.

Update 28 juni 19.30 uur - Mogelijk meer dan één wedstrijd schorsing voor Defour
Steven Defour beging tegen Zuid-Korea een zware overtreding en werd vanwege zijn rode kaart automatisch voor één wedstrijd geschorst. De middenvelder van FC Porto dreigt echter langer te moeten brommen, want wereldvoetbalbond FIFA is een disciplinaire procedure tegen de Rode Duivel gestart, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

-
Had Steven Defour langer geschorst moeten worden?

Meer nieuws

Ajax haalt Jelle ten Rouwelaar binnen voor nieuw seizoen
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Roda JC Kerkrade
1
Hansi Flick lijkt niet terug te keren bij Bayern; spelers willen andere trainer
5
Pol van Boekel krijgt als VAR Europese finale toegewezen van de UEFA
2
Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt
5
De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties