Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Moratti: 'Hij was zonder twijfel de beste keus die er was'

Laatste update:

"Het mentale aspect is belangrijk", claimt de ex-coach van onder meer Valencia, AS Roma en Chelsea. "Inter heeft een geweldig team en het is zaak om de valse start achter ons te laten. Het spelersmateriaal is aanwezig, alleen het zelfvertrouwen moet worden opgekrikt." Gasperini werd vooral bekritiseerd vanwege zijn 3-4-3 systeem, waarin hij Sneijder niet als middenvelder maar als aanvaller zag.

"Mijns inziens kan elk systeem naar een overwinning leiden", vervolgde Ranieri. "Als Inter in een specifiek systeem heeft gespeeld, dan moet dat een reden hebben. Hij had al het recht om zijn ideeën uit te voeren, maar het leverde niets op. Ik denk niet dat hij daarom moet worden bekritiseerd. Hij probeerde het tot het eind. Doelstellingen? Ik houd er niet van om dingen te beloven. Ik wil het beste uit deze spelers halen, ze kunnen veel en veel beter dan dat ze tot nu toe hebben laten zien."

Update 12:15 uur - Sneijder en Castaignos krijgen bij Inter te maken met Ranieri
Zoals verwacht kon worden heeft Internazionale Claudio Ranieri aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De wereldkampioen maakt op haar officiële website bekend dat de coach een tweejarig contract heeft getekend, tot de zomer van 2013, en vrijdag officieel gepresenteerd zal worden aan de pers. Ranieri zat werkloos thuis sinds zijn vertrek bij AS Roma en werkte eerder voor onder meer Chelsea en Juventus.

Update 22 september 14:48 uur - Moratti: 'Hij was zonder twijfel de beste keus die er was'
Volgens Massimo Moratti is Claudio Ranieri de beste keus die er voor handen was om Gian Piero Gasperini op te volgen als trainer van Internazionale. Na afloop van de eerste training onder de nieuwe coach sprak de voorzitter zijn tevredenheid uit over de komst van Ranieri. "Hij was zonder twijfel de beste keus die er was. Hij heeft het gezonde verstand dat nodig is om dit team weer naar boven te helpen. Ik vind het jammer voor Gasperini, het was pech, maar hij begreep de situatie ook wel. Op dit moment hebben we behoefte aan iemand met ervaring. Of de resultaten nu beter zullen worden? Dat maakt me niks uit, als we zaterdag maar winnen", aldus Moratti.

Claudio Ranieri is een goede trainer voor Internazionale

Meer nieuws

VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
6
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties