Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Mourinho heeft plannen met Van Ginkel en trapt op de rem'

Laatste update:

AC Milan wil de ex-Vitessenaar op huurbasis overnemen van Chelsea, mogelijk met een optie tot koop. Van Ginkel, die voor dik negen miljoen euro verhuisde van Vitesse naar Chelsea, speelde in Londen mede door een zware knieblessure slechts acht officiële wedstrijden.

Zaakwaarnemer Karel Jansen liet in het Algemeen Dagblad al optekenen dat er naar een oplossing wordt gezocht voor Van Ginkel. "We wachten op antwoord van Chelsea hoe zij het zien. Of de Eredivisie een optie zou zijn? Nou, dat denk ik niet direct als je een tijdje hebt meegedraaid bij een club van dit niveau", aldus de zaakwaarnemer. Eerder toonde PSV al belangstelling, maar de Eindhovenaren vingen bot.

Update 23 augustus 13.34 uur - 'Mourinho heeft plannen met Van Ginkel en trapt op de rem'
Het lijkt erop dat AC Milan er niet in slaagt om Marco van Ginkel naar het San Siro te halen. De Italiaanse grootmacht zou bij Chelsea hebben verzocht om de Nederlandse middenvelder een jaar te huren, met een optie tot koop. Volgens La Gazzetta dello Sport trapt Chelsea-trainer echter op de rem en heeft hij dit seizoen plannen met Van Ginkel, zodat een vertrek deze maand niet aan de orde is.

AC Milan zou een mooie club zijn voor Marco van Ginkel

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
164

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties