Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Moyes vindt overeenstemming met Man United over afkoopsom

Laatste update:

Moyes tekende vorig jaar zomer een contract voor liefst zes seizoenen. Aangezien hij in de boeken stond voor een slordige 6 miljoen euro per jaar zou hij nu recht hebben op 30 miljoen euro. De pers weet echter dat Manchester United bij het opstellen van het contract voorwaarden verbond aan de afvloeiingsregeling. Als Moyes er niet in zou slagen de club voor de Champions League te kwalificeren, dan zou hij bij een ontslag één of twee jaarsalarissen meekrijgen.

Mocht dat zo zijn, dan krijgt Moyes nu alsnog een dikke 12 miljoen euro mee als oprotpremie. Hij wist geen moment echt indruk te maken als opvolger van Sir Alex Ferguson. De Engelse pers barst dinsdag bijna uit zijn voegen van het nieuws rond Moyes' ontslag. Er wordt druk gespeculeerd over zijn opvolger, diverse prominenten spreken zich uit over de manier waarop hij United dit seizoen leidde en ook de clubleiding wordt besproken. Zo zegt Sean Bones van de Manchester United Supporters Trust dat de directie geen complimenten verdient voor het congé van de trainer.

"Het is zonder stijl en waardigheid gegaan. Het is verkeerd om journalisten al te informeren voordat de trainer zelf überhaupt is verwittigd. Het was sowieso riskant om Moyes aan te stellen, omdat hij zich niet op het allerhoogste niveau bewezen had. Die beslissing komt voor rekening van de familie Glazer. Dit is een industrie waarin het om resultaten draait, maar het is niet netjes gespeeld", vindt Bones.

Update 25 april 16.34 uur - Moyes vindt overeenstemming met Man United over afkoopsom
David Moyes heeft een schikking getroffen met Manchester United over zijn afkoopsom, zo heeft de Engelse trainersbond (LMA) vrijdag laten weten. De hoogte van het bedrag is niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk gaat het om een jaarsalaris. Dat komt neer op ruim zes miljoen euro.

Meer nieuws

AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
20
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties