Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Muamba praat paar woorden en is van beademingsmachine af

Laatste update:

De 23-jarige Engelsman werd kort voor rust onwel en zakte naar de grond. Direct werd duidelijk dat het mis was en Muamba werd, nog terwijl hij op het veld lag, gedurende tien minuten gereanimeerd. Onder luid applaus werd de middenvelder uiteindelijk naar de catacomben gedragen, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

De eerste voorzichtige berichten vertelden dat de situatie van Muamba stabiel was, maar Bolton laat in een kort statement weten dat dit te voorbarig is. "Op dit moment zal er verder geen informatie vrijgegeven worden. De club vraagt de media om de privacy van de familie van Fabrice te respecteren", meldt de club. De wedstrijd tussen Tottenham en Bolton werd na het moment gestaakt.

Update 18 maart 12:56 uur - Toestand Muamba onveranderd zorgwekkend
Bolton Wanderers en het London Chest Hospital hebben zondagochtend zoals aangekondigd een update gegeven over de situatie van Fabrice Muamba, die tijdens het FA Cup-duel tussen Tottenham Hotspur en Bolton Wanderers een hartaanval kreeg. Veel verandering in zijn situatie is er echter niet. "Zijn toestand blijft kritiek. Fabrice blijft nog zeker 24 uur onder toezicht en hij staat onder toezicht van de specialisten van het ziekenhuis", luidt het statement. Voorlopig worden er geen updates meer gegeven over de situatie van Muamba.

Update 18 maart 14:25 uur - Aston Villa stemt in met afgelasting competitieduel met Bolton
Het competitieduel van aanstaande dinsdag tussen Aston Villa en Bolton Wanderers zal worden uitgesteld wegens de situatie rondom Fabrice Muamba. Op verzoek van Bolton heeft de club uit Birmingham zondagmiddag hiertoe besloten. In een officieel statement op de clubwebsite laat Villa weten dat de gedachten bij Muamba, zijn familie, ploeggenoten, trainers en andere betrokkenen zijn en dat de club om die reden zonder enkele twijfel heeft ingestemd met het voorstel van Bolton.

"Net als iedereen ben ook ik geschokt en verdrietig", zo licht Villa-trainer Alex McLeish het besluit toe. "Ik heb met Fabrice in zijn tijd als speler van Birmingham City samengewerkt en kan niet anders zeggen dan dat hij een voorbeeldige prof is en een geweldige jongen. Hij was altijd enthousiast en gaf alles voor de club. Hij is de droom voor iedere trainer. Op dit moment gaan mijn gedachten dan ook naar zijn familie, want het de hel die zij momenteel moeten doorstaan is werkelijk onvoorstelbaar."

Update 19 maart 10:55 uur - Toestand Muamba op intensive care blijft 'stabiel maar kritiek'
De toestand van Fabrice Muamba is stabiel, maar nog altijd kritiek. De speler van Bolton Wanderers ligt nog op de intensive care, heeft zijn club maandagochtend via een officieel persbericht laten weten. Bolton bracht voorts een mededeling van de familie van Muamba naar buiten, waarin de media werden bedankt voor hun terughoudendheid inzake de berichtgeving over de middenvelder. "Hun privacy wordt gerespecteerd en daar is men dankbaar voor."

Update 19 maart 16:54 uur - 'Hart van Muamba klopt zonder hulp en hij beweegt ledematen'
Fabrice Muamba vertoont kleine stapjes van herstel, maar blijft in kritieke toestand. Dat laat het London Chest Hospital weten in een verklaring. "Zijn hart klopt zonder hulp van buitenaf en hij beweegt zijn armen en benen. Het is voorlopig echter nog niet mogelijk om een verwachting voor de lange termijn te geven", klinkt het. Overigens heeft ook David Beckham gereageerd op de gebeurtenis. "De gedachten van de club en mij persoonlijk, alsmede die van mijn familie, zijn bij zijn familie en vrienden. We hopen dat hij het gaat redden", zegt de middenvelder van Los Angeles Galaxy.

Update 20 maart 07:00 uur - Muamba praat paar woorden en is van beademingsmachine af
De familie van Fabrice Muamba heeft hoop op een goede afloop. Zijn verloofde Shauna Magunda liet weten dat 'alle gebeden lijken te worden verhoord. Ik wil iedereen zo bedanken'. Muamba sprak maandag een paar woorden Engels én Frans tegen zijn vriend Curtis Codrington, die hem op de intensive care mocht bezoeken. Muamba bewoog voorzichtig een arm en zijn benen. Artsen lieten weten dat zijn hart weer zelfstandig klopt en dat de speler van de beademingsmachine af is.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Oranje-opponent Polen: dit zijn de kanshebbers woensdag
4
FC Twente presenteert gedroomde opvolger naar Feyenoord vertrekkende Smal
5
PSV is volop in gesprek met ideale vervanger van André Ramalho
23
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Excelsior
51
PSV bevestigt nieuwe deal voor Ismael Saibari: 'We slaan een mooie slag'
50
'Ajax- en Feyenoord-target Hutchinson zat op tribune bij andere CL-ploeg'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties