Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Na Chelsea ook transferactiviteiten City onderzocht door FIFA

Laatste update:

De FIFA verbiedt transfers voor spelers onder de achttien jaar, tenzij de ouders zijn geëmigreerd vanwege niet-voetbalgerelateerde redenen óf als de speler en club zich binnen vijftig kilometer van de nationale grens bevinden. De club moet in elk geval altijd kunnen verzekeren dat de speler onderwijs blijft genieten en dat hij goede leefomstandigheden krijgt. Transfers binnen de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte zijn daarbij door de FIFA echter ook toegestaan voor spelers van zestien jaar en ouder.

Een woordvoerder van Chelsea heeft aan de Engelse media laten weten dat de club binnen het kader van de FIFA heeft gehandeld. The Blues zijn al twee keer eerder onderzocht naar aanleiding van het strikken van jeugdspelers. Na de transfer van Gaël Kakuta in 2007 werd Chelsea tijdelijk verboden transfers te realiseren. Daarnaast werd Chelsea onder de loep genomen nadat Bertrand Traoré in 2011 op zestienjarige leeftijd al een jeugdwedstrijd voor de Londenaren had gespeeld.

Update 21 september 12.22 uur - Na Chelsea ook transferactiviteiten City onderzocht door FIFA
De wereldvoetbalbond FIFA heeft bevestigd dat na Chelsea ook Manchester City wordt onderzocht. Ook the Citizens zouden zich volgens de BBC niet gehouden hebben aan de regels omtrent het aantrekken of benaderen van jonge talenten.

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
2
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
5
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
21
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
89

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties