Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Na Olympique Lyon doet ook Bastia aangifte: 'Dit is smaad'

Laatste update:

De voorzitter van Lyon zegt in een interview met L'Équipe 'ongelooflijke taferelen' te hebben gezien: "Drie spelers van ons werden geraakt. Na overleg met de politie werd ons verzekerd dat er geen nieuwe incidenten meer zouden plaatsvinden en daarom werd de wedstrijd, met tegenzin van spelers en trainer, alsnog gespeeld. Ik heb geprobeerd om hen te overtuigen. Als er nog iets zou gebeuren, zou de wedstrijd worden gestaakt. De spelers waren geraakt door de gebeurtenissen", aldus Aulas.

De wedstrijd van OL - Olympique Lyonnais is AFGELAST! Hooligans probeerden de spelers opnieuw aan te vallen en een steward deelde een verdediger zelfs een schop uit! ??

Geplaatst door voetbalzone op zondag 16 april 2017

De president van les Gones kwam later tot de conclusie dat het duel beter helemaal niet gespeeld kon worden. Hij concludeert dan ook dat de beveiliging in het Stade Armand Cesari er niet in is geslaagd om de rust in het stadion te bewaren: "Anthony Lopes werd geraakt en datzelfde gold voor Mathieu Gorgelin en Jean-Philippe Mateta. We zagen dat stewards onze spelers aanvielen! We keerden terug naar de kleedkamer en voetballen was voor ons geen optie meer. We hebben ook direct aangifte gedaan."

"Ik heb schokkende dingen gezien, maar moet ter verdediging van Bastia ook zeggen dat hun doelman en voorzitter er alles aan hebben gedaan om ons te beschermen. Op een gegeven moment kwam de veiligheidschef naar ons toe met de mededeling dat er weer gespeeld kon worden, maar niemand luisterde meer naar hem. De scheidsrechter heeft uiteindelijk ook de beslissing genomen om te staken", besluit Aulas. Bastia heeft in een statement zijn excuses aangeboden voor de ongeregeldheden, zal meewerken met het onderzoek en laat tevens weten iedere straf te zullen accepteren.

Update 11.50 uur: Na Olympique Lyon doet ook Bastia aangifte: 'Dit is smaad'
Het hoofd beveiliging van Bastia laat het niet zitten bij de woorden van Olympique Lyon-voorzitter Jean Michel Aulas. Anthony Agostini, die er door de preses van wordt beschuldigd Lyon-keeper Anthony Lopes te hebben aangevallen, spant zelf een rechtszaak aan tegen Aulas: "Dit is niets anders dan smaad en ik laat me niet zomaar beschuldigen", tekent France Bleu op uit de mond van Agostini.

GALLERY | Memphis Depay en zijn medespelers beleefden zondag een bizarre en beangstigende avond, want zij werden aangevallen door hooligans van Bastia... ????

Geplaatst door voetbalzone op zondag 16 april 2017

-
Moet Bastia uit de competitie worden gezet?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties