Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC Breda heeft ook handtekening Fernandez binnen

Laatste update:

Het nieuws dat NAC zich zou gaan versterken met de twintigjarige Koch hing al een tijdje in de lucht, maar nu is alles dus in kannen en kruiken. De KNVB heeft toestemming gegeven voor de transactie en Koch zou zaterdag tegen PEC Zwolle al zijn debuut voor zijn nieuwe club kunnen maken. De verdediger heeft nu nog een aflopend contract bij PSV, maar zal deze verbintenis aan het einde van de week verlengen, zo meldt de Eindhovense club via Twitter.

"Menno is een jonge, talentvolle verdediger die bij PSV al lange tijd tegen de eerste selectie aanhikt", zegt Graeme Rutjes, technisch directeur van NAC, op de website van zijn club. "De afgelopen seizoenen heeft hij veel wedstrijden gespeeld bij Jong PSV in de Jupiler League en daar heeft hij laten zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau. Het is daarom mooi dat hij het komende half jaar het hart van onze defensie komt versterken."

Koch zelf zegt tegen BN De Stem dat hij bewust voor NAC heeft gekozen: "Ik krijg de kans om wedstrijden te spelen en van mijn kant lever ik een bijdrage om NAC te behoeden voor degradatie", zegt hij. "NAC hoort niet in de eerste divisie, daar is het te groot voor. Ze hebben een mooi en trouw publiek dat het elftal altijd steunt. NAC is een nieuwe stap waar ik al een tijdje op zat te wachten. In Breda kan ik ervaring opdoen en investeren in mezelf om als een betere speler terug te keren bij PSV."

Update 16 januari 13.41 uur - NAC Breda heeft ook handtekening Fernandez binnen
NAC Breda legde Dirk Marcellis en Menno Koch reeds vast voor de verdediging en heeft nu ook Guyon Fernandez definitief binnen. De club laat vrijdag via de officiële kanalen weten dat de aanvaller in de ochtenduren zijn contract heeft getekend. In principe blijft Fernandez, die eerder uitkwam voor ADO Den Haag, Excelsior, Feyenoord en PEC Zwolle, tot de zomer in Breda.

Menno Koch is goed genoeg voor een basisplaats bij NAC Breda

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties