Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC Breda laat verdediger van Manchester City meetrainen

Laatste update:

"De komende dagen krijgen we er waarschijnlijk nog wat toptalenten van Manchester City bij. Daarna kunnen we met z'n allen gaan bouwen aan een NAC dat dit seizoen wél gaat promoveren naar de Eredivisie, waar het thuishoort", laat de 44-jarige Dijkhuizen weten aan De Telegraaf.

Dijkhuizen maakt qua spelers en qua beleid een nieuwe start in Breda. Hij laat weten dat er flink geïnvesteerd is in 'fysiologie, videoanalyse en voeding'. Daarnaast is het volgens Dijkhuizen zo dat er vroeger spelers naar Breda kwamen voor een hoog salaris, terwijl de huidige spelers blij zijn dat ze voor NAC mogen voetballen.

Update 24 augustus 10.03 uur - NAC laat verdediger van Manchester City meetrainen
Shay Facey traint de komende dagen mee met NAC Breda in het kader van het uitwisselingsproject van Manchester City, zo meldt de Bredase club woensdagmorgen via de officiële kanalen. De 21-jarige Facey speelt bij voorkeur als centrale verdediger, maar kan ook als rechtsback uit de voeten. In maart van 2015 werd hij verhuurd aan het Amerikaanse New York City FC. Daar speelde hij 23 wedstrijden in de Major League Soccer. In 2016 speelde hij kortstondig voor Rotherham United.

Denk je dat NAC Breda gaat promoveren?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
10
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
12
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties