Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC Breda wordt voor vierde keer afgewezen door Brood

Laatste update:

Volgens de regionale krant is Van Hooijdonk benaderd om na te denken over een rentree bij NAC. Informeel hebben beide partijen al van gedachten gewisseld, zo klinkt het. Volgens ingewijden staat Van Hooijdonk positief tegenover de toenadering van de clubeigenaren om hem meer bij NAC te betrekken. Over een functie zou echter nog niet concreet zijn gesproken.

"Ik ben zeker bereid om te luisteren naar wat de ideeën of de plannen van de club zijn. Praten kan altijd. Net als alle eerdere keren, maar het moet niet lijken alsof dit een open sollicitatie is, want dat is het niet", zei Van Hooijdonk ruim een week geleden. "Door mijn werk als tv-analist ben ik gewend dat iedereen iets van mij vindt. Daar word ik niet warm of koud van. Iedereen mag een mening hebben, die heb ik namelijk ook."

Van Hooijdonk, 48 jaar, speelde in de periode tussen 1991 en 1995 en in de periode tussen 2005 en 2006 voor NAC. Mede door zijn spelersloopbaan, netwerk en zijn Brabantse afkomst wordt hij door het gros van de aandeelhouders gezien als de ideale man voor de functie van technisch manager. De verwachting is dat komende week vervolggesprekken op de planning staan en dat in aanloop naar de thuiswedstrijd met Willem II meer duidelijkheid zal komen.

Update 16 oktober 07.50 uur - NAC Breda wordt voor vierde keer afgewezen door Brood
Ruud Brood gaat niet aan de slag bij NAC Breda. BN De Stem meldt dat de assistent-trainer van PSV in beeld was om technisch manager te worden in het Rat Verlegh Stadion, maar dat hij afziet van die functie. NAC benaderde Brood in 2006, 2010 en 2014 ook al, maar toen om hem aan te stellen als hoofdcoach. Al die keren bedankte Brood.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties