Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC komt met verwacht nieuws: 'Verzekerd van een brok ervaring'

Laatste update:

Babos vond dat geen net aanbod van NAC en zei daarom 'nee'. Hoofdtrainer Nebojsa Gudelj hoopt dat de club en de Hongaar er alsnog samen uit zullen komen. "Ik denk dat er wel een oplossing komt. Wij willen met Gábor praten over volgend seizoen. Over welke functie laten we eerst aan Gábor weten", aldus de coach aan Omroep Brabant.

Rutjes wil het liefst een meer ervaren en gediplomeerde keeperstrainer aan boord hebben, die Arno van Zwam opvolgt. Hij sprak al met kandidaat Joop Hiele, die nu bij ADO Den Haag de keepers traint. "Zo moet je niet met mensen omgaan die wat hebben betekend voor de club", foeterde Babos midweeks.

Update 30 mei 18.10 uur - NAC hoopt dat Babos actieve loopbaan toch wil vervolgen
Het was de bedoeling dat Gabor Babos zijn loopbaan zou beëindigen en keeperstrainer zou worden, maar die afspraak met Jeffrey van As werd nietig verklaard door diens opvolger, Graeme Rutjes. Volgens BN De Stem hoopt NAC nu dat Babos zijn carrière toch nog met een seizoen wil verlengen, als tweede keeper achter Jelle ten Rouwelaar. Nieuwkomer Noppert Andries begint dan in de luwte als derde keus.

NAC wil verder nog een paar versterkingen halen en denkt voor de achterhoede aan Wesley Hoedt, een twintigjarige linksbenige centrumverdediger van AZ. Bij de Alkmaarders kwam de jeugdinternational, die zijn debuut in de Eredivisie nog moet maken, het afgelopen seizoen uit voor het beloftenteam. "Ik kan niet ontkennen dat wij hem volgen en geïnteresseerd in hem zijn", zegt Rutjes. "Maar nu Nick Viergever weg is (de verdediger gaat naar Ajax, red.), wenst hij bij AZ voor zijn kans te gaan."

Update 12 juni 22.30 uur - Babos en NAC Breda bijna akkoord over nieuwe verbintenis
Gabor Babos lijkt toch bij NAC Breda te blijven. Volgens Omroep Brabant nadert de keeper een akkoord met zijn werkgever over een nieuw, tweejarig contract. Babos zal bij de selectie blijven, als tweede doelman, en gaat de jeugd trainen. Bovendien krijgt de Hongaar een opleiding tot keeperstrainer.

Update 13 juni 17.04 uur - NAC komt met verwacht nieuws: 'Verzekerd van een brok ervaring'
Gabor Babos blijft nog minimaal een jaar langer verbonden aan NAC Breda. De doelman tekende vrijdag een contract voor één seizoen, met de optie op nog een jaar. Hij blijft tweede keeper en zal beginnen aan een trainerscursus, zodat hij zich kan ontwikkelen als keeperstrainer. "Door Gabor langer aan ons te binden, verzekeren we ons van een brok ervaring", stelt technisch directeur Graeme Rutjes. "Deze stap is goed voor Babos en ook voor de continuïteit van de lange reeks van kwalitatief goede keepers in Breda."

Werkt Gábor Babos volgend seizoen bij NAC?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
12
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
8
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties