Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: NAC legt ervaren verdediger vast voor seizoen 2015/16

Laatste update:

"De clubs zijn zo goed als rond, op wat kleine dingen na", bevestigt Tighadouini zelf aan Omroep Brabant. De 22-jarige aanvaller wist zich te onttrekken aan de algehele malaise in Breda, maar kon niet voorkomen dat de club toch afzakte naar de Jupiler League. Hij maakte veertien goals en krijgt nu hoogstwaarschijnlijk de beloning in de vorm van een transfer naar Málaga, zodra de Spanjaarden laten zien dat ze aan alle betalingsverplichtingen kunnen voldoen.

Tegenover het vertrek van Tighadouini staat de tijdelijke aanwezigheid van Dustley Mulder en Ronnie Stam. De club meldt zelf dat de twee vanaf donderdag meetrainen. Mulder kwam in zijn loopbaan uit voor Feyenoord, Excelsior en RKC Waalwijk en was over de grenzen actief bij Levski Sofia en Apollon Limassol. Hij mag aan de leiding van NAC laten zien dat hij een versterking is voor Robert Maaskant.

Stam traint op eigen verzoek mee en doet dat vooral om zijn conditie op peil te houden. De 31-jarige rechtsback speelde van 2002 tot 2008 al in Breda en verkaste daarna naar FC Twente. Vervolgens speelde Stam nog voor Wigan Athletic en Standard Luik. Hij bekijkt zijn opties en wil het liefst actief zijn op het hoogste niveau.

Update 10 juli 00.20 uur - NAC en Mulder lijken er samen wel uit te komen
Dustley Mulder heeft drie dagen de tijd om NAC te laten zien dat hij fit genoeg is om een contract te krijgen. De verdediger traint sinds donderdag mee in Breda en kwam in zijn loopbaan uit voor Feyenoord, Excelsior, RKC Waalwijk, Levski Sofia en Apollon Limassol. NAC zag Mulder recent al aan het werk als international van Curaçao en heeft een goed gevoel bij hem. BN De Stem stelt dat als het met zijn fitheid goed zit, er waarschijnlijk wel een contract voor Mulder uitrolt voor het seizoen 2015/16.

Update 11 juli 17.06 uur - NAC doet ervaren verdediger officieel aanbieding
Dustley Mulder heeft volgens BN De Stem een aanbieding ontvangen van NAC Breda. De verdediger traint sinds donderdag mee en heeft een goede indruk achtergelaten. NAC mist een echte rechtsback sinds Sepp de Roover en Ruben Ligeon weggingen. De dertigjarige Mulder kwam in zijn loopbaan uit voor Feyenoord, Excelsior, RKC Waalwijk, Levski Sofia en Apollon Limassol.

Update 15 juli 17.06 uur - NAC doet na Mulder ook aanvaller Bodul aanbieding
NAC Breda hoopt zowel Dustley Mulder als Darko Bodul deze voorbereiding aan zich te binden. Een paar dagen geleden werd al duidelijk dat verdediger Mulder een aanbieding had ontvangen, nadat hij even had meegetraind in Breda. Nu bericht Omroep Brabant dat ook Bodul, die eerder uitkwam voor sc Heerenveen (jeugd), Ajax en Sparta, woensdag gezien is op het trainingscomplex van NAC. Sprake van een contract is er evenwel nog niet, maar hij zou wel een aanbieding hebben gekregen.

Update 16 juli 14.09 uur - NAC legt ervaren verdediger vast voor seizoen 2015/16
NAC Breda en Dustley Mulder hebben elkaar gevonden. De club maakt donderdag op de eigen website bekend dat het de ervaren verdediger heeft vastgelegd voor het seizoen 2015/16 in de Jupiler League. Mulder trainde een week mee in Breda en kwam in zijn loopbaan uit voor Feyenoord, Excelsior, RKC Waalwijk, Levski Sofia en Apollon Limassol. "Het is geen geheim dat een rechtsback hoog op ons prioriteitenlijstje stond. Die positie hebben we nu kunnen bekleden met het aantrekken van Dustley. Hij is een speler met veel ervaring in binnen- en buitenland en is het type rechtsback dat NAC nodig heeft", zegt Robert Maaskant tevreden.

Denk je dat NAC iets heeft aan Dustley Mulder?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties