Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: NAC levert verklaring in en moet nog week in spanning zitten

Laatste update:

De KNVB heeft het trio benaderd en wil binnen acht dagen antwoord. Als er een verzoek tot overspelen binnenkomt, beslist het bestuur betaald voetbal of er een wedstrijd opnieuw zal worden ingepland. Koploper PSV won met 0-2 in Breda en de kans is klein dat de Eindhovenaren actie zullen ondernemen. Het gepromoveerde Excelsior en Willem II speelden doelpuntloos gelijk tegen NAC.

Het lijkt er niettemin dik in te zitten dat ook deze uitslagen gehandhaafd blijven, meldt de De Telegraaf; Zukanovic deed vier minuten mee tijdens de Brabantse derby en was als invaller zeven minuten actief tegen Excelsior. Zijn inbreng was daarmee niet groot, zodat het bestuur betaald voetbal een mogelijk verzoek tot overspelen vermoedelijk niet zal honoreren. NAC en Zukanovic moeten ondertussen wel rekening houden met een boete of een puntenstraf en een schorsing.

Update 11 februari 12.30 uur - Clubs zien weinig in overspelen van duels met NAC Breda
Het lijkt er niet op dat NAC Breda op herhaling moet tegen PSV, Excelsior of Willem II. De laagvlieger liet in deze wedstrijden Milos Zukanovic meedoen, maar hij was vermoedelijk niet speelgerechtigd. De KNVB had PSV, Excelsior en Willem II de mogelijkheid gegeven om de wedstrijd tegen Willem II opnieuw te spelen, maar de clubs lijken hiervan af te zien. PSV won met 0-2 van NAC en heeft dus sowieso geen reden om nog eens naar Breda te gaan.

Excelsior en Willem II speelden doelpuntloos gelijk tegen NAC, maar kunnen wel leven met een punt. "We wachten de officiële brief af van de KNVB, maar het heeft niet onze voorkeur. Laat het maar zo", zegt algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior tegen de NOS. Willem II sluit zich aan bij de Rotterdammers. "Wij vinden het wel goed zo", aldus een woordvoerder van de Brabantse club.

Update 20 februari 9.09 uur - NAC levert verklaring in en moet nog week in spanning zitten
NAC Breda blijft nog even in spanning zitten. De club moet vrezen voor puntenaftrek vanwege het opstellen van de niet speelgerechtigde Milos Zukanovic, maar de KNVB zal pas volgende week uitspraak doen. De Brabanders leverden deze week een verklaring in, waarin uitleg moest worden gegeven over het wél opstellen van de jongeling. Mocht dat niet afdoende blijken, dan is de kans aanwezig dat de aanklager betaald voetbal de club bestraft.

-
Denk je dat er een wedstrijd overgespeeld gaat worden?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties