Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC overweegt juridische stappen tegen vertrokken Perica

Laatste update:

Technisch directeur Graeme Rutjes was verrast door de actie van Perica en toen hij hoorde dat de Kroaat in de kleedkamer aan een afscheidsrondje bezig was, snelde hij er naar toe. "Heel raar, ja", zegt Rutjes tegen Omroep Brabant. "Stipe zei: 'I am leaving, I am gone'. Hij zei dat hij naar Italië gaat, maar nog niet naar welke club." Het zou om Udinese gaan.

Rutjes zegt dat NAC nog van niets weet. "Van Chelsea hebben we nog niets gehoord", zegt de sportbestuurder. "Ik ben zelf maar gaan bellen, maar kreeg geen contact. Alleen zijn zaakwaarnemer zei dat hij inderdaad naar Italië gaat. Het is nogal een verhaal, ja. Vandaar dat ik van Chelsea wil weten wat er allemaal gebeurt."

Mocht de negentienjarige Perica inderdaad vertrekken, dan voorkomt NAC in ieder geval dat het een boete moet betalen aan Chelsea. De Brabanders betaalden geen vergoeding voor de huur van de aanvaller, maar moesten wel met een bedrag over de brug komen wanneer Perica niet in twintig wedstrijden in de basis zou starten. Dat aantal leek de spits niet te gaan halen, maar nu Perica op weg naar de uitgang is, komt de afspraak te vervallen.

Update 22 januari 22.30 uur - NAC overweegt juridische stappen tegen vertrokken Perica
NAC Breda overweegt om juridische stappen te ondernemen tegen Stipe Perica, die donderdag zonder enige vorm van overleg bij de Bredase club is vertrokken. De club heeft nog steeds niets van Chelsea vernomen, zo meldt Omroep Brabant donderdagavond. NAC zegt dat het Perica en Chelsea aan het gesloten contract voor een heel seizoen kan houden. Als de spits vrijdag op de training ontbreekt, overweegt NAC desnoods via de rechter af te dwingen dat hij zich bij de Bredase club moet melden.

Stipe Perica is geen meerwaarde voor NAC

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
34
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
41
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties