Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC verscheurt contract: 'Ik ben blij dat er een oplossing is'

Laatste update:

Technisch directeur Hans Smulders legt dinsdag aan BN De Stem uit dat het over en voorbij is tussen de club en Lazic. "Er is al genoeg gesproken, we beëindigen zijn contract. Als je een contract hebt bij een club, verwacht je op zijn minst inzet", aldus Smulders aan het dagblad.

Er vertrokken al zeventien spelers uit Breda en Lazic wilde hen aanvankelijk volgen. Daarna bedacht hij zich, maar nu is er alsnog geen plek meer voor de back. Hij lijkt op korte termijn transfervrij op zoek te gaan naar ander emplooi. Eerder in zijn loopbaan kwam de bij Ajax opgeleide flankspeler uit voor De Graafschap, RBC Roosendaal, FC Dordrecht en het Belgische Turnhout.

Update 15 juli 14.44: NAC verscheurt contract: 'Ik ben blij dat er een oplossing is'
NAC Breda en Vlatko Lazic hebben per direct de samenwerking beëindigd, zo meldt BN De Stem. De twee partijen ontlopen zo een arbitragezaak en de vleugelverdediger kan nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club: "Er zijn de afgelopen tijd veel dingen gebeurd. Ik ben blij dat er een oplossing is. In welke richting dan ook. Alleen mis ik de club wel eerlijk gezegd. Er werken veel warme mensen en NAC blijft ondanks alles een mooie club", laat hij weten.

Denk je dat Vlatko Lazic snel een andere club heeft?

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
11
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties