Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'

Laatste update:

Ajax stond bij rust al op een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij een hattrick van Steven Bergwijn. De Amsterdammers namen in de tweede helft zichtbaar gas terug, tot grote ontevredenheid van Henderson. De Engelsman viel in de tweede helft minstens drie keer heftig uit tegen Brobbey, die in zijn ogen te weinig deed bij balbezit van Almere City.

Van 't Schip is blij met de mentaliteit van Henderson. "Ik vind dat alleen maar prima. Daarvoor is hij gehaald, om leiding te geven en om spelers te sturen", zegt de scheidend hoofdcoach van de hoofdstedelingen.

De oorzaak van het probleem lag volgens Van 't Schip niet alleen bij Brobbey. De coach steekt de hand in eigen boezem. "Ik denk dat de balans een beetje weg was. We hebben Sivert Mannsverk in de rust gewisseld, ook omdat hij geel had. We haalden Kenneth Taylor een linie terug, van de 10-positie naar 8."

"Chuba Akpom ging op 10 spelen rondom Brian Brobbey, maar is duidelijk meer een tweede spits dan een middenvelder. De balans raakte daardoor verstoord, want we hielden eigenlijk alleen Henderson en Taylor over op het middenveld."

Van 't Schip herstelde dat met een nieuwe wissel. "We moesten steeds verder naar achteren lopen, dus dat hebben we weer om moeten draaien. Dat deden we door Benjamin Tahirovic op het middenveld in te brengen en Taylor terug te brengen naar de 10-positie. Dat ging helaas ten koste van Akpom."

De reactie van Brian Brobbey


Brobbey werd zelf door ESPN gevraagd naar het kleine incident met Henderson. "Ik weet niet wat Jordan en ik tegen elkaar zeiden, maar het is al vergeten. We hebben gewonnen en iedereen is blij. Eerlijk gezegd weet ik niet wat Jordan zei, ik kon hem niet verstaan. Of dat door zijn accent komt? Nou, hij praat wel moeilijk soms, haha."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
7
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
7
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
34
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31
Motta kondigt afscheid aan bij Bologna, stap naar Juventus kwestie van tijd
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties