Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: NAC wuift berichten over interesse in Ajax-duo resoluut weg

Laatste update:

De 22-jarige Ligeon is in beeld omdat Isak Ssewankambo naar Derby County is vertrokken. Ligeon is dit seizoen de stand-in van Ricardo van Rhijn bij Ajax en deed in drie competitiewedstrijden mee, maar bij de landskampioen denkt men dat het beter is wanneer de rechtsback wekelijks speelminuten gaat maken in de Eredivisie. Mogelijk gaat hij ervaring opdoen bij NAC.

De huidige nummer zeventien van de Eredivisie heeft ook interesse in de 24-jarige Duarte, die niet in de toekomstplannen van Ajax voorkomt. De middenvelder kan in januari ook definitief vertrekken, maar NAC heeft geen geld om een transfersom te kunnen betalen. Naast de Ajacieden denkt de laagvlieger ook nog aan spits Lars Veldwijk van Nottingham Forest; Guyon Fernandez heeft de aanbieding van NAC inmiddels naast zich neergelegd. Demy de Zeeuw gaat ook liever in het buitenland aan de slag, zo heeft hij laten weten.

Update 4 januari 12.20 uur - NAC wuift berichten over interesse in Ajax-duo resoluut weg
De prioriteit van NAC Breda in de zoektocht naar versterkingen ligt absoluut bij een spits. Lerin Duarte is niet in beeld bij de Bredase club, zo verzekert technisch directeur Graeme Rutjes aan BN/De Stem. Ook Ruben Ligeon staat niet op een lijstje van de sportbestuurder van NAC.


Ruben Ligeon en Lerin Duarte zouden aanwinsten zijn voor NAC Breda

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
8
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties