Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nader onderzoek stelt Barcelona en uitgevallen Iniesta gerust

Laatste update:

"Een belangrijke en verdiende overwinning", zo oordeelde de trainer na afloop voor de camera van Canal+. "We hebben geweldig gespeeld, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht. Het zag er allemaal zeer solide uit. We wilden de wedstrijd controleren, wilden de bal hebben. Dat hebben we laten zien. Het was al met al een perfecte wedstrijd."

Luis Enrique benadrukt echter dat zijn team er nog niet is: "Of we al door zijn? Ik heb wel gekkere dingen meegemaakt en gezien. We moeten gefocust blijven, de tweede wedstrijd winnen en een teleurstelling voorkomen." Andrés Iniesta raakte in de tweede helft geblesseerd, maar heeft 'niets ernstigs' opgelopen. "Als we terug zijn, doen we meer onderzoek", aldus Enrique.

Update 16 april 20.00 uur - Nader onderzoek stelt Barcelona en uitgevallen Iniesta gerust
Andrés Iniesta lijkt spoedig weer inzetbaar voor Barcelona. De Spaanse topclub meldt via de officiële kanalen dat de middenvelder niet met een ernstige rugblessure kampt, daags na het uitvallen in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-3). Iniesta heeft een kneuzing aan de rug, zo bleek donderdag uit nader onderzoek, en werkte vandaag individueel aan zijn herstel.

-
'Barcelona speelde een perfecte wedstrijd'

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
1
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties