Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nainggolan tegen de verwachtingen in toch inzetbaar tegen PSV

Laatste update:

Inter zal in ieder geval zelf willen winnen van PSV om zoveel mogelijk kans op overwintering te houden en de voorbereiding op dat duel gaat niet helemaal van een leien dakje voor trainer Luciano Spalletti. De oefenmeester kan niet over de met een blessure kampende Radja Nainggolan, die de (met 1-0 verloren) topper tegen Juventus van vrijdagavond ook al moest laten schieten, beschikken, terwijl Matías Vecino een twijfelgeval is.

"Nainggolan is niet op tijd hersteld voor dinsdag. Ik heb Vecino tegen Juventus op de bank gehouden omdat hij met een spierprobleem in zijn dijbeen kampt en niet in actie kon komen. We zullen zien of hij dinsdag weer fit is, maar de dokter heeft wel gezegd dat doordat hij nu zijn rust heeft gepakt, hij dinsdag mogelijk wel in actie kan komen", vertelde de trainer aan verslaggevers.

"Aangezien Roberto Gagliardini en João Mário niet staan ingeschreven voor de Champions League, moest ik Borja Valero op de bank houden en zorgen dat Matteo Politano in de tweede helft zijn rust kon pakken, zodat ze scherp zijn voor dinsdag", vervolgde Spalletti. Inter en PSV treffen elkaar dinsdagavond om 21.00 uur in het Giuseppe Meazza.

Update 10 december 18.24 uur - Nainggolan tegen de verwachtingen in toch inzetbaar tegen PSV
Radja Nainggolan behoort toch tot de wedstrijdselectie van Internazionale voor het Champions League-duel met PSV van dinsdagavond. Trainer Luciano Spalletti stelde zaterdag nog dat de middenvelder niet op tijd hersteld zou zijn van zijn enkelblessure, maar de Belg is mogelijk sneller hersteld dan verwacht. Matías Vecino, die vanwege een 'spierprobleem' een twijfelgeval was, zit niet bij de spelersgroep.

Denk jij dat Internazionale gaat winnen van PSV?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties