Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Nani verrast met uitspraak: 'Maar hij is beter dan Juan Mata'

Laatste update:

De dribbelaar leek niet in de plannen van Louis van Gaal voor te komen, maar laat bij Sporting zien dat hij toch nog heel aardig kan voetballen. United heeft bovendien te maken met de nodige blessures en daarom wordt er in de Engelse media gespeculeerd over een winterse terugkeer van Nani naar United. De aanvaller laat het allemaal op zich af komen.

"Ik voel me goed bij Sporting en het gaat lekker", zei Nani na de oefeninterland tussen Portugal en Argentinië, die werd gespeeld op Old Trafford. "Ik hoop op deze manier te kunnen doorgaan. Een terugkeer naar Manchester United? Ik kan dat niet uitsluiten. Ik ging naar Sporting om weer aan spelen toe te komen en om kansen te krijgen om mezelf te laten zien. Ik ben blij dat dat gelukt is."

Update 19 november 19.15 uur - Nani verrast met uitspraak: 'Maar hij is beter dan Juan Mata'
Nani zei na de interland tussen Portugal en Argentinië dat hij een tussentijdse terugkeer bij Manchester United niet uitsluit en met die uitspraak heeft hij José Dias Ferreira, die in het verleden verschillende bestuursfuncties bij Sporting vervulde, verrast. "Ik ken de contractdetails niet, maar Sporting zegt dat hij tot het einde van het seizoen wordt gehuurd en dan geloof ik dat", zegt hij tegen Radio Renaissance. José Peseiro, die Nani in het seizoen 2005/06 liet debuteren in het eerste elftal van Sporting, sluit zich bij Dias Ferreira aan.

"Ik denk dat hij vooral politiek correct wilde antwoorden. Hij had natuurlijk niet kunnen zeggen dat hij niet terug wil keren, want dat zouden de Engelse fans niet pikken. Maar hij is tevreden bij Sporting en wil daar natuurlijk ook blijven. Al is hij zeker goed genoeg voor Manchester United", vervolgt Peseiro in gesprek met Antenna 1. "Ik denk dat manager Louis van Gaal ook wel een goede back-up in hem ziet. Ik vind Nani bijvoorbeeld al beter dan Juan Mata."

Manchester United moet Nani in januari terughalen

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
13
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
37
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
6
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties