Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Nantes stuurt Ajax-aanvaller meteen door naar Engeland'

Laatste update:

Ajax houdt een transfersom over aan het vertrek van Menig, maar de hoogte daarvan is vooralsnog onbekend. De vleugelaanvaller had nog een tweejarig contract bij de Amsterdammers, maar mocht desondanks vertrekken. Diverse clubs uit binnen- en buitenland toonden interesse in Menig, die de afgelopen twee seizoenen uitstekend presteerde bij PEC Zwolle.

In het shirt van de Zwollenaren kwam hij tot 69 wedstrijden, waarin hij 15 keer scoorde en 1 assist leverde. De 22-jarige Menig vervolgt nu zijn loopbaan bij FC Nantes, waar Claudio Ranieri de scepter zwaait. Les Canaris eindigden vorig seizoen als zevende in de Ligue 1, maar zijn dit seizoen iets moeizamer begonnen. Uit de eerste vier wedstrijden werden vier punten gepakt, waardoor FC Nantes momenteel de vijftiende plek bezet.

Update 31 augustus 13.40 uur - 'Nantes stuurt Ajax-aanvaller meteen door naar Engeland'
Queensy Menig vertrekt van Ajax naar FC Nantes, maar zal dit seizoen niet in de Ligue 1 actief zijn. Voetbal International meldt namelijk dat de Fransen van plan zijn de aanvaller meteen door te sturen naar de Engelse League One, waar Oldham Athletic zijn nieuwe werkgever wordt.

Maakt Queensy Menig de juiste keuze door naar FC Nantes te vertrekken?

Meer nieuws

Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
15
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
10
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
31
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties