Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Napoli keurt Afrikaanse verdediger van tien miljoen euro

Laatste update:

Dat is een flink bedrag voor Genk, dat eerder ongeveer net zoveel verdiende aan de transfers van Thibaut Courtois (Chelsea) drie jaar geleden en Kevin De Bruyne (Chelsea) en Christian Benteke (Aston Villa) twee jaar geleden. Er zaten nog meer clubs uit Europa achter de 22-jarige Koulibaly aan, maar het schijnt dus dat Napoli de strijd heeft gewonnen.

De beresterke mandekker is bezig aan zijn tweede seizoen bij Genk, dat Koulibaly (een Fransman met Senegalese roots) in de zomer van 2012 oppikte bij FC Metz. In dienst van de Belgen speelde de verdediger tot dusver 63 competitiewedstrijden. Bij Napoli zou hij ploeggenoot kunnen worden van Dries Mertens.

Update 5 mei 20.20 uur - Napoli keurt Afrikaanse verdediger van tien miljoen euro
Kalidou Koulibaly is bijna een speler van Napoli. De Italianen zouden al een akkoord met Racing Genk hebben bereikt en volgens Het Belang van Limburg wordt de 22-jarige centrumverdediger maandag medisch gekeurd. De Senegalees kost circa tien miljoen euro.

Kalidou Koulibaly kan het niveau van Napoli aan

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
13
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties